Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Megújul a Gamekapocs fóruma!

Sok év után ma este átalakítjuk a fórumot. Új motor, új design, új lehetőségek. A további részletekről, az átalakulás okáról és fontosabb tudnivalókról itt olvashattok!

Gamekapocs Fórumtalálkozó 2.0 - visszaszámlálás

A Gamekapocs saját Jamie Oliverje idén is megrendezi a tavaly már legendássá vált fórumtalálkozót. A végső infók, és az utolsó lehetőség a jelentkezésre, itt és most!

Mondd el a véleményed, és nyerj iPodot, PS3-at!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatás végén 400.000 forint összeértékű nyeremények találnak gazdára!

Gamekapocs Fórumtalálkozó 2.0 - ne maradj le!

Igen, igen, jól látjátok, idén újra megrendezzük a tavaly nagy sikert aratott, s azóta várva-várt Gamekapocs fórumtalálkozót. Júniusban találkozunk a Halom-hegyen!

Gamekapocs Facebook csatorna: még van hely!

A Gamekapocs Facebook rajongóinak száma átlépte a 700-at, nem kell azonban félni, a helyek nem fogynak el, továbbra is csatlakozhat mindenki!

Kövess Twitteren, légy rajongónk a Facebookon!

Kövess Twitteren, és légy rajongónk a Facebookon! Csatlakozz gamer közösségünkhöz, olvass exkluzív híreket, és vegyél részt a soron kívüli nyereményjátékokon!

Gamekapocs Rádió LIVE Xtra 2.0 - szerda este!

Szó szerint több száz hallgatónk sem hiányolt minket, mióta egy rövid szünetre mentünk a valószínűleg soha meg nem érkező új Gamekapocs oldal indulásáig. Ezért visszatértünk.

Tudjuk, hogy hol nézheted idén az Oscar-gálát!

Ha szeretnéd nézni az idei Oscar díj átadót, de nem tudod, mert semelyik magyar tévéadó nem közvetíti, talán tudunk segíteni. Ezen kívül elmondjuk véleményünketi is.

Pénteken SSD sorsolás, még van idő játszani!

Pénteken sorsoljuk a gép teljesítményét többszörösére növelő SSD-t, és a hozzá tartozó 2 GB brutál RAM-ot! Még van idő játszani az ajándékokért!

Szerda este Gamekapocs Rádió Xtra!

Az X nem azt jelenti, hogy Xbox-különkiadás lesz, meg azt sem, hogy ez lenne a tizedik epizód. Csak kellett valami félgagyin hangzó név ehhez az egyszeri extrához!