Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

Még egy napig szavazhatsz az Év Játékára!

Eseménydús éven vagyunk túl, gamer legyen a talpán, aki maradéktalanul megbirkózott a tavalyi játékfelhozatallal! Neked sikerült? Akkor minden bizonnyal azt is meg tudod mondani, hogy melyik cím volt a legjobb! Keressük az év játékát: szavazz és válaszd ki azokat a címeket, amelyeknek a legjobbak között a helye!

Boldog új évet kíván a Gamekapocs!

Mámoros tekintetek néznek kérdőn egymásra, íme barátaim új év virradt kis hazánkra. Tétován nézünk körbe a szilveszteri buli kínos maradékára, aztán meggyőződve konstatáljuk, hogy kedvenc konzolunkat vagy gépünket nem érte komolyabb támadás, eltekintve a billentyűzetbe csurgott pezsgőtől.

A GK legolvasottabb hírei és cikkei 2010-ben

Melyek voltak a Gamekapocs legolvasottabb hírei és cikkei idén? Mire voltatok a leginkább kíváncsiak? Év végi összefoglalóink első felvonásában összeszedtük azokat az anyagokat, amelyekre a legtöbben kattintottatok. És igen, már most muszáj lelőni a poént: a Mafia II teszt vitte magasan a pálmát.

Boldog karácsonyt kíván a Gamekapocs!

A Gamekapocs Jézuska az Überkonzolban átadta az ajándékokat, forr a halászlé, közeleg a Szenteste! A mákos bejgli világnapján, az egészségtelen étkezés hosszú hétvégéjén, az emberiség legszebb, legboldogabb ünnepén kívánunk mindenkinek kellemes, boldog, áldott, játékokban gazdag karácsonyt.

GK Rádió - Ma este! Frissítve!

Jó hosszú, nagyjában és egészében egy éves szünetet a tartott a GK Rádió. Viszont nem múlhat el esztendő anélkül, hogy legalább egyszer ne okoskodjunk a hangszóróitokból kifelé, úgyhogy hosszas gondolkodás és tervezés után csütörtök este visszatérünk egy ünnepi adás erejéig!

Xbox 360, Kinect, HDTV - Megvan a nyertes!

Lezárult a Gamekapocs és az Überkonzol ünnepi, tudásalapú nyereményjátéka. Az Xbox 360 konzolt, Kinectet, 82 centis Full HD LCD TV-t és 5.1-es fejhallgatót tartalmazó giga csomag nyertesével az imént beszéltünk telefonon, a nickje pedig lapozás után máris olvasható!

Mondd el a véleményed, és nyerj iPodot, PS3-at!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatás végén 500.000 forint összértékű nyeremények találnak gazdára, szóval ha van egy szabad fél órád, nincs vesztenivalód: töltsd ki az alábbi kérdőívet, és indulj a nyereményekért!

Xbox 360, Kinect, HDTV - Kedden sorsolunk!

Lezárult a Gamekapocs és az Überkonzol ünnepi, tudásalapú nyereményjátéka. Az Xbox 360 konzolt, Kinectet, 82 centis Full HD LCD TV-t és 5.1-es fejhallgatót tartalmazó giga csomagot egyetlen nyertes fogja elvinni, kedden sorsolunk, s még a karácsony előtt átadjuk az egészet. Lehet izgulni!

Megújult a Gamekapocs!

A fórumváltás még csak a langyos előszele volt annak, amire Ti, Gamekapocs rajongók már évek óta vártok. Olyan régen, s olyan sokszor ígértük már, hogy megújul az oldal, hogy még mi sem tudjuk feldolgozni, hogy tényleg megtörtént. Hölgyeim és uraim: bemutatjuk az új Gamekapcsot!

Összefoglaló a fórum költözésről

Izgalmas volt az elmúlt pár nap, de néhány nem várt technikai probléma után végre ma már teljesen lezárult a fórum költözése.