Gamekapocs

Gamekapocs oldalhoz tartozó képek, cikkek és hírek gyűjteménye!

2011 legfontosabb játékipari történései

Ahogy ígértük, összeszedtük a tavalyi év azon történéseit, amik leginkább meghatározták az iparágat. Nem a játékbejelentésekre vagy a játékok megjelenéseire koncentráltunk, hanem az olyan alapvető érdekességekre mentünk rá, amiknek hosszabb távon is hatásuk lehet. Vágjunk bele!

Boldog karácsonyt minden kedves olvasónknak!

Reméljük, mindenkinél áll már a karácsonyfa, esetleg még most állítódik, kerülnek rá a díszek, s éppen lázas készülődés előzi meg az egész napos, durván túladagolt halászlé és bejgli inputot. Mert bizony újra 24-et ír a naptár, ami azt jelenti, hogy itt a karácsony.

Ma lesz az év végi Gamekapocs tali

Ma lesz az év végi GK tali, remegő kezekkel írunk, mert mi is tűkön ülve várjuk a bulit: együtt koccintunk az év végére, megünnepeljük az idei játéktermést, sőt ha úgy adódik, játszhatunk is egymás ellen. Ma este a Club 4 Playersben gyűlnek össze a GK-olvasók.

Év végi Gamekapocs találkozó decemberben!

Idén növeljük a tétet, a szokásos olvasói közreműködéssel szervezett nyári összejövetelünk mellett egy második bulit is csapunk, ezúttal Budapesten, egy hangulatos, konzolokkal teli kocsmában! Ha szeretnél találkozni a többi olvasóval vagy velünk, mindenképpen ott a helyed!

Battlefield 3 vagy Modern Warfare 3 - Te döntesz!

Most, hogy az idei év két legnagyobb háborús játéka végre a kezünkben van, lassan levonhatjátok a konzekvenciát: szerintetek melyikük lett a befutó? A szavazáshoz nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a Facebook-oldalunkra és nyomatékot adni véleményeteknek.

Ca$hküvő - az első Gamekapocs nász

Hosszú évek barátsága köti össze a Gamekapocs tagjait. Diákként kezdtük a munkát, önmagunk és egymás szórakoztatására, s még mindig itt vagyunk, szarkalábak, ősz tincsek és felnőttes gondok rajtunk nem foghatnak. Egy gyengénk van, szeretjük a nőket. Esküvő, családalapítás, a férfiálom egyikünk számára most valósággá vált.

LSHMSFOAIDMT, GK tetoválás, like a boss

Ledöbbentünk, mikor a Zune Tattoo Guy magára varratta a Microsoft hordozható lejátszójának logóját, még Peter Moore is utánozta, konszolidált, filctollas Grand Theft Auto felirattal. S most tessék megkapaszkodni. Itt egy igazi Gamekapocs tetoválás.

Mondd el a véleményed, és nyerj egy tabletet!

Ismét a véleményedre vagyunk kíváncsiak, hogy ezzel is segíthesd a munkánkat! A kutatás végén 500.000 forint összértékű ajándéktárgy, köztük egy tablet talál gazdára, szóval ha van egy szabad fél órád, nincs vesztenivalód: töltsd ki az alábbi kérdőívet, és indulj a nyereményekért!

Kisorsoltuk ZyXEL nyereményjátékunk győztesét!

A Gamekapocs alkalmanként jelentkező, tudásalapú nyereményjátékában ezúttal egy különösen nagyértékű, igazi high-tech holmi talált gazdára. A HD-filmek, zenék, és minden földi jó többcsatornás közvetítésére képes ZyXEL NSA320 házi médiaszerver hamarosan már egy lelkes olvasónk otthonában ékeskedik.

Még nevezhetsz ZyXEL nyereményjátékunkra!

Javában tombol a nyár, így a házibulikra, meg a házibulik közötti hétköznapokra gyakorlatilag nincs is jobb készülék egy többcsatornás HD-filmeket és zenéket közvetíteni képes ZyXEL médiaszervernél. Nyereményjátékunk hétfőn zárul, így még nem késő nevezni!