Splinter Cell: Blacklist PC, PS3, WIIU, X360

Jade Raymond és a Ubisoft új, torontói csapata fejlesztette a Splinter Cell hatodik részét.
1304402411

Beszáll a filmiparba a Ubisoft

Habár a tavalyi Prince of Persia film nem győzött meg minket egyöntetűen arról, hogy a játékból készült filmek többek egyszerű popcorn-moziknál, a francia kiadó mégis saját filmstúdiót hozott létre Ubisoft Motion Pictures néven. Feladata pedig nem lesz más, mint sztori-vezérelt frencsájzaiból filmeket készíteni.
1293903076

A Ubisoft játékhősei is ünnepelnek

A francia kiadó összeszedte legjobb frencsájzainak ikonikus karaktereit, és belezsúfolta ebbe a humoros videóba, így kívánnak nekünk Kellemes Ünnepeket. Bizonyára sokunk számára mond valamit Ezio neve az Assassin's Creedből, de itt vannak a Raving Rabbits vérnyulai és persze Perzsia Hercege.
1291053647

Splinter Cell 6 - bemutatkozik a Ubisoft Toronto

A múlt hét végén robbant a hír, miszerint napjaink egyik legszexisebb designerre dolgozik a Splinter Cell következő epizódján, Jade Raymond ezúttal a frissen megalakult torontói székhelyű stúdió munkálataiért lesz felelős. A kulcsemberekről rántja le a leplet a csapat bemutatkozó videója, é itt lesz Sam Fisher is.
1290946267

Biztosan készül a Splinter Cell 6

Ami korábban még csak pletyka szintjén létezett, az most úgy néz ki, hogy megerősítést nyert. Jade Raymond kotyogta el, hogy stúdiójával már javában dolgoznak a következő Splinter Cell játékon, ami a számozásból ítélve egy újabb teljesértékű nagyrész lesz.
1274812080

Készül a következő Splinter Cell játék

A Splinter Cell: Conviction folytatását máris fejlesztik, a project azonban átkerült az Assassin's Creed készítőihez, a Ubisoft Toronto stúdióhoz.
1251817800

Jade Raymond a Ubisoft Toronto főnöke

Jade Raymond, az Assassins Creed első részének producere abban a megtiszteltetésben részesült, hogy a Ubisoft őt nevezte ki a torontói képviselet fejesének.