Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
Típus: Akció

Jövőre kezdődhet az Uncharted-film forgatása

A film rendezője, Seth Gordon szerint 2015 elején már megkezdődhet az Uncharted-film forgatása. Az úr mögött olyan filmek vannak, mint a Förtelmes főnökök vagy a Személyiségtolvaj.

Újabb fontos fejlesztő távozott a Naughty Dogtól

Valami gond van a Naughty Dognál, pár héten belül már az ötödik kulcsfigura mondott fel. Ezúttal a The Last of Us karaktereit megálmodó művész, Michael Knowland búcsúzott a kaliforniai stúdiótól. Mi jöhet még?

Leléplett a Naughty Dogtól az Uncharted direktora

Rövid időn belül már a második kulcsfejlesztő távozik a Naughty Dog kötelékéből. Ezúttal Justin Richmond, az Uncharted 3 rendezője mondott fel a League of Legends-ről elhíresült Riot Games kedvéért.

Lelépett a Naughty Dogtól az Uncharted írója

Amy Hennig, az Uncharted-sorozat kreatív direktora és írója tíz év után elhagyta a Naughty Dogot. A hölgy távozása állítólag nem hat ki a negyedik rész fejlesztésére, az továbbra is biztos kezekben lesz.

Jön az Uncharted Collection PlayStation 4-re?

Az olasz Games.it névtelen forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a még ebben az évben megjelenik PS4-re az Uncharted Collection, amely Nathan Drake összes PS3-as kalandját tartalmazza, beleértve a spin-offokat is.

Blogajánló: Féljünk a jövőtől?

Ezen a héten is eltérünk a megszokott formulától, ugyanis ezúttal nemcsak a blogokat, de a bevezetőt is ti írtátok, a ti írásaitok és kommentjeitekből idéztünk. Egy kattintás, és olvashatjátok is őket!

Megvan az Uncharted-film új rendezője?

Lapértesülések szerint megvan az Uncharted-film új rendezője, vagy legalábbis a pozíció új jelöltje: a Sony állítólag a Förtelmes főnökök direktorával, Seth Gordonnal tárgyal a moziról.

Boldog karácsonyt kíván a Naughty Dog!

A The Last of Us és az Uncharted-sorozat fejlesztői a hivatalos PlayStation Blogon kívántak boldog karácsonyt, egyúttal megígérték: 2014-ben rendszeresen tájékoztatnak majd az új projektjeikkel kapcsolatos hírekről.

Uncharted 3 - ingyenes az összes térképcsomag

Két éve jelent meg az Uncharted 3, s ennek apropóján a Naughty Dog ingyenessé tette a játék multis DLC-it, sőt mi több, egy új térképet is bejelentett Dry Docks néven. Egy epikus méretű javítással kapunk meg mindent.

A legnépszerűbb Kinect és PlayStation 3 játékok (x)

Barátaink a Konzolok Szervizénél készítettek egy összeállítást az elmúlt idők legnépszerűbb, legjobban fogyó Xbox 360 Kinect és PlayStation 3 játékokról. Nézd végig a listát, jó kis akciók vannak benne!