Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
1642168800

Érkezett egy új poszter az Uncharted-filmhez

Ahogy közeledik az Uncharted-film premierje, úgy sűrűsödnek a különféle marketinganyagok: most egy új posztert tudunk mutatni nektek, amelyen már az összes főszereplő feltűnik.
1641369600

Íme, a teljes repülős jelenet az Uncharted-filmből

Az Uncharted-sorozat egyik legemlékezetesebb pillanata volt a harmadik rész repülős jelenete, amelyet természetesen az élőszereplős filmváltozat is megörökít majd. A Sony jóvoltából pedig már most teljes egészében megnézhetitek.
1640297760

Befutott az Uncharted-film következő előzetese

Nem várattak minket sokáig a készítők az Uncharted-mozi következő előzetesével. Noha a kedvcsináló jó pár ismerős jelenetet felvonultat, akad itt újdonság is bőven - például Mark Wahlberget végre bajusszal is láthatjuk!
1639645200

Megérkezett az Uncharted-film hivatalos posztere

A Sony Pictures közzétette a februárban érkező Uncharted-mozi hivatalos poszterét. Habár sok újdonságot nem tartogat a rajongók számára, azt megállapíthatjuk: Tom Holland sokat gyakorolta a Nathan Drake-pózolást.
1634824800

Itt az Uncharted-film hivatalos, teljes előzetese

Tegnap már ugyan kiszivárgott egy teaser hozzá, de most kristálytiszta kiadásban is megnézhetjük a jövőre esedékes Uncharted-filmadaptáció első előzetesét. Nathan Drake egyértelműen készen áll, hogy végre meghódítsa a mozit is.
1634762233

Kiszivárgott az Uncharted-film első előzetese

Hányatott sorsa után úgy tűnik, csak eljut végre a mozikig az Uncharted-sorozat filmváltozata. A hajtás utáni teaser trailert a belsős információk szerint holnap szerette volna bemutatni a Sony, de már most kiszivárgott.
1609754400

Újabb négy kép érkezett az Uncharted-filmhez

Négy képpel köszöntötte az új évet az Uncharted-film Twitter-oldala, és bár azok a kellékesek kiváló munkájáról árulkodnak elsősorban, kedvcsinálónak így sem utolsók. Csekkoljátok őket!
1583220600

Uncharted-film - Antonio Banderas is a fedélzeten

A Variety értesülései alapján Antonio Banderas is csatlakozik az évek óta halogatott Uncharted-filmadaptációhoz. Nem ő az egyetlen – két színésznőt is megerősítettek, valamint azt, hogy megvan a projekt legújabb rendezője.
1582106400

Uncharted-film - nincs rendező, de indul a forgatás

Így vagy úgy, de hamarosan kezdetét veszi a több mint egy évtizede húzott-halasztott Uncharted-film forgatása. Habár új rendezőről még továbbra sincs hír, Tom Holland elárulta, hogy néhány héten belül megkezdődnek a munkálatok.
1573722011

Uncharted - Mark Wahlberg lesz Sully?

A Variety beszámolója szerint sikerült megtalálni, ki játszhatja majd el Nathan Drake mentorát, Victor “Sully” Sullivant. A magazin úgy tudja, Mark Wahlberg már az utolsó tárgyalásokat folytatja a stúdióval.