Uncharted 3: Drakes Deception PS3

Nathan Drake már-már híresebb, mint Lara Croft, pedig a játékiparban nem könnyű beelőzni egy olyan karaktert, amelyiknek szép mellei és kerek feneke van. A játék mellé számos DLC is megjelent.
Típus: Akció

Hivatalos: free-to-play az Uncharted 3 multija

Eddig is biztosra vettük, de most már hivatalos: holnaptól free-to-play az Uncharted 3 multija. A Naughty Dog így lehelne életet a játék többjátékos részébe, és a free-to-play modellel is így szeretne kísérletezni.

Free-to-playre vált az Uncharted 3 multija

A Sony kissé kapkodva frissítette a hivatalos blogját, így idő előtt feltűnt, hogy free-to-play lesz az Uncharted 3: Drake’s Deception többjátékos módja - legalábbis a PS Plus-felhasználók számára.

Free-to-play lesz az Uncharted 3 multija?

A Naughty Dog pár nap múlva nagy bejelentést tesz az Uncharted 3: Drake's Deception többjátékos módjával kapcsolatban. A készítők pár tippet is adtak a rajongóknak: lehetséges, hogy ingyenessé válik a multi?

Ismét rendező nélkül az Uncharted-mozifilm

Rosszul áll a közelgő Uncharted-mozifilm szénája a legújabb híresztelések szerint: állítólag már a második rendező hagyja ott a projektet. Valami gond lenne az előkészületekkel? Pedig a fél karunkat odaadnánk egy izgalmas és a videojátékhoz hű kalandfilmért! De ez is kevés.

Jön az Uncharted 3: Game of the Year Edition

A Sony bejelentette, hogy az Uncharted széria darabjaiból mindeddig 17 millió példány talált gazdára. A 2007-ben induló sorozat tehát totális sikernek örvend a first party címek között. Az egyéb adatokról is kapunk egy összefoglalót és jön a harmadik rész GOTY kiadása.

Uncharted 3 - trailer az áprilisi pályacsomagról

Jövő héten érkezik az Uncharted 3: Drake's Deception következő, egyben utolsó DLC-je, amiben négy új pálya várja a Naughty Dog remekének multiplayer-rajongóit. Mindegyik térkép kellően friss játékélménnyel szolgál majd, a csata közepette dinamikus események boldogítják a jónépet.

Holnap bejelentik az új Unchartedet?

Éppen csak most jelent meg PS Vitára az Uncharted legutolsó felvonása, s már be is jelenthetik a következőt - talán túl korán, mondhatnánk, de persze Unchartedből semmi sem jöhet elég korán. Mindenesetre a PlayStation norvég Facebook-oldalán gyanús nyomok jelentek meg.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kicsit megkésve, de törve nem, itt a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló listánk. Ezúttal főleg a PlayStation 3- és Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek, a napokban érkezik az új FIFA Street, a Silent Hill és a Naruto, és egy-két exkluzív címre is lehet számítani a héten.

Uncharted 3 - trailer az új kooperatív módról

Jövő héten válik letölthetővé az Uncharted 3 legújabb kiegészítője, a Co-Op Shade Survival. A DLC neve beszédes, a játékhoz kooperatív túlélőmódot kapunk, amiben két haverral vállvetve eshetünk neki a hullámokban érkező ellenfelek tizedelésének. Nem túl eredeti, de az élmény itt újszerű.

Uncharted 3 - érkezik a Co-Op Shade Survival mód

A Naughty Dog elhintett pár finomságot az Uncharted 3 multiplayerének továbbgondolásáról. Ezek szerint márciusban egy kooperatív túlélőmódnak örülhetnek a rajongók. Pont ez hiányzott a többjátékos örömökből? Lehetséges, a fejlesztők szerint "tüzes" kis mókának ígérkezik az újdonság.