PlayStation Vita Vita

A Sony második generációs kézikonzolja: brutális teljesítménnyel, mozgásérzékeléssel, érintőkijelzővel, két analóg karral és egy raklapnyi más újdonsággal.
1317632400

Keményen érinti a Sonyt az euróválság

Napi szinten nem jelentkező, sőt, egyáltalán nem is létező gazdasági rovatunk jelentkezik, mert nem árt, ha tisztában vagyunk olyan dolgokkal is, amik nem a HDTV-ben léteznek, s kontrollerrel kell irányítani őket. Ilyen pedig az Európát sújtó válság, ami bizony komolyan odavágja a Sony eredményeit.
1317222000

Korábbra tervezték a PlayStation Vita startját

Habár mi itt Európában azért panaszkodunk, mert hozzánk csak valamikor jövőre érkezik a PlayStation Vita, most kiderült, hogy igazából örülhetünk: a japán cég eredetileg a helyi indulást is némileg korábbra tervezte, ám pár héttel kénytelen volt azt is elcsúsztatni.
1316516400

Gyorsabb firmware frissítések a PS Vitán

Valószínűleg, ha megkérdeznénk néhány PlayStation 3 tulajdonost, mi a legidegesítőbb tulajdonsága a Sony konzoljának, sokan a hosszú frissítési időket emelnék ki. Nos, a Sony tanult a hibáiból, s azt ígérik, hogy a Vita frissítései nem szelik majd ennyire ketté a napunkat.
1316412000

Ennyibe fognak kerülni a PS Vita memóriakártyák

Ismerjük a Sonyt, így az egy pillanatig sem merült fel bennünk, hogy esetleg megengedik, hogy újra használjuk a PSP-hez vásárolt Memory Stick Pro Duo kártyáinkat. A PS Vitához - ahogy már korábban megírtuk - egy teljesen új memóriakártya dukál, melynek ára kissé meredek.
1316332842

Régiófüggetlen lesz a PlayStation Vita

Hasonlóan a nagytestvérhez, a Sony legújabb kézikonzolján a világ bármely részén beszerzett játékunkat futtathatjuk majd, mivel a készülék régiófüggetlen lesz alapból. Akik hisznek az importált videojátékokban, azok most jól fognak járni. Ez már biztos, nagy kő esett le a szívünkről.
1316270463

TGS 2011: Külső akkumulátort kap a Vita

Ahogy az várható volt a PlayStation Vita brutális hardverének meglesz az ára, amit a gépért kezdetben kifizetett több tízezer forint után az akkumulátor üzemidején fogunk megérezni. A Sony már felfedte a Vita nem túl biztató teljesítményét ezen a téren, most egy külső akkuval próbál megnyugtatni mindenkit.
1316152800

TGS 2011: Ilyen dobozt kapnak a PS Vita-játékok

Ha valaki esetleg nem tudott volna aludni anélkül, hogy tudná, hogyan fognak majd kinézni a PlayStation Vitára megjelent játékok dobozai, nos, azok számára örömhírrel szolgálhatunk: a Tokyo Game Show alkalmával valaki lekapta a japán Uncharted: Golden Abyss dobozkáját.
1316008800

TGS 2011: PlayStation Vita beszámoló a kiállításról

A Tokyo Game Show-n tartott Sony-előadás középpontjában szinte teljesen a PlayStation Vita állt. Sokat megtudtunk a marokkonzol japán startjáról, az indulójátékokról, így nagyjából láthatjuk, mi vár ránk majd a jövőre csúsztatott európai megjelenés alkalmával.
1314802257

Kevin Butler visszatért a Sonyhoz

Kevin Butler néhány nap erejéig elhagyta a Sonyt, de a szíve - illetve Jack Tretton telefonja - visszahívta. Ennek apropójából új reklámfilm is készült, amiben az úriember a PlayStation 3 árcsökkentését, illetve a PlayStation márka új szlogenjét promózza. Az egyik legjobb videó eddig, de tényleg.
1314535016

Kevin Butler elhagyja a Sonyt

Kevin Butler, a Sony közkedvelt reklámarca, megannyi nem létező részleg alelnöke elhagyja a japán vállalatot, és a bácsikája új cégénél helyezkedik el, mint elnök. Bár a fiktív vezető távozása sokakat csalódással tölthet el, valószínűleg a Sony legújabb marketingkampányának előkészítéséről van szó.