Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
Típus: FPS, Háborús

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Elkészült a heti játékmegjelenéseket és filmpremiereket összefoglaló anyagunk, és a listát elnézve hellyel-közzel elégedettek lehetünk: gyakorlatilag minden platformon akad olyan cím, amit feltétlenül érdemes kipróbálni, jóllehet még mindig sok a töltelékfejlesztés. Vessetek rá egy pillantást!

MoH: Warfighter - a beszivárgás szépsége

Kilencedik részéhez érkezett a Medal of Honor: Warfighter harci tréning-videósorozata, melyben a beszivárgáson lesz a hangsúly. Az adott küldetés célterületét rengetegféleképpen közelíthetik meg a speciális alakulatok tagjai, a lényeg az, hogy odajussunk, s dolgunk végeztével épségben hazamenjünk.

Traileren a Medal of Honor: Warfighter DLC-je

Vasárnap van, ilyenkor még éppen átmegy a rostán az olyan trailer, amiben körülbelül tíz másodpercnyi extra tartalom van az előző teaserhez képest. Terítéken a Medal of Honor: Warfighter DLC-je, a Bin Laden-kiegészítő, amiből maga Bin Laden kimarad majd. Mondom: vasárnap!

FIFA 13-bajnokság mozivásznon, a Lurdy Házban

A Konzolbázis és az EA közös rendezésében FIFA 13-bajnokság lesz október 28-án a Lurdy Ház mozijánál. Ha szeretnéd megmérettetni magad az EA Sports focijátékában, vagy csak ki akarod próbálni a megjelenés előtt az új Medal of Honort és az NFS: Most Wantedet, ott a helyed!

MoH: Warfighter - multiplayer launch trailer

A jövő héten debütál az EA nagy őszi reménysége, a Medal of Honor: Warfighter. A leghitelesebb háborús shooternek kikiáltott játék megkapta a megjelenés mellé csatolt előzetesét; igaz, csak a többjátékos opciót harangozza be a kedvcsináló. Előre, magyarok, a világ ranglistáján!

Medal of Honor: Warfighter - mindenhova bejutunk

Újabb előzetes érkezett a Medal of Honor: Warfighterből, a Danger Close a már jól ismert bemutatósorozatát folytatja, amiben a játék kulcsfontosságú alakulatait és mozzanatait vesézik ki. A hetedik részből kiderül, hogyan festenek a valóságban az FPS "breaching" jelenetei.

Medal of Honor - multiplayer képek, előzetes

Nyolc parázs akciót bemutató képlopat landolt nálunk a Medal of Honor: Warfighter multijából. A Danger Close némileg kiengeszteli azokat a játékosokat is, akik nem tudnak részt venni a shooter xboxos bétatesztjében. Nem titok: a Warfighter bitang jól néz ki, köszönhetően a Frostbite 2 motornak.

MoH: Warfighter - befutott a Linkin Park-videó

A legutóbbi részhez hasonlóan, ismét a népszerű amerikai banda, a Linkin Park húzza a talpalávalót a Medal of Honorhoz. Vélhetőleg a stáblista alatt hallhatjuk a Castle of Glass című nótát, amely most militarista témájú videoklipet kapott. Jó reklám ez a zenekarnak és a Warfighternek is.

Medal of Honor: Warfighter - fókuszban a SAS

Friss videónapló látott napvilágot a Medal of Honor: Warfighterről, melyben a brit különleges egységek kapják a főszerepet. Szó esik a SAS harcmodoráról és fegyvereiről, valamint veteránok osztják meg tapasztalataikat a nagyközönséggel. A riporter hölgyikét erősen szúrnánk.

Két lemezen jön Xboxra a Medal of Honor is

Talán nem nagy meglepetés, hiszen a Battlefield 3 is két DVD-n rajtolt el tavaly, viszont csak a minap erősítette meg a Danger Close, hogy a Medal of Honor: Warfighter két lemezen kerül forgalomba Xbox 360 konzolon. Az opcionálisan telepíthető HD-textúracsomag ez esetben is elképzelhető.