Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
Típus: FPS, Háborús

MoH: Warfighter - fejlesztői naplón az új DLC

Decemberben érkezik a Medal of Honor: Warfighter új letölthető csomagja, mely a Zero Dark Thirty Map Pack névre hallgat, de néhány forrás The Hunt Map Pack néven hivatkozik rá. Olyan többjátékos helyszíneket kapunk, amik az Osama Bin Laden elleni akcióban kulcsfontosságú szerepet játszottak.

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.

Medal of Honor - büntetik a tanácsadó katonákat

A Warfighter több-kevesebb sikerrel próbálta visszaadni a háború valós oldalát, s azt a terhet, amit a harcoló nők és férfiak minden nap átélnek a frontvonalban. A hitelesség végett a Danger Close igazi Navy Seals-bakákat kért fel a tanácsadóként, ám a fagyi visszanyalt: a feletteseik nem örültek neki.

MoH: Warfighter - Bin Laden már a spájzban van

Nevezhetjük csalódásnak az új Medal of Honort? Tény, hogy a télen érkező Zero Dark Thirty Map Pack javíthat a multiplayer megítélésén. A Bin Laden utáni hajtóvadászat, valamint az azonos címen futó új Kathryn Bigelow-film ihlette a térképcsomagot. Ezúttal mozgásban is megcsodálhatjuk a kiegészítőt.

Medal of Honor: Warfighter teszt

A különleges műveleti egységek között is a legjobbakra hivatkoznak Tier 1 kifejezéssel, amely az alakulatok képességi szintjére utal. Ha viszont a Danger Close renoméját nézzük, a legnagyobb jóindulattal is csak Tier-huszonvalahány jelzőt kaphatna. Vajon a valós ihletésű akciók interaktív formája nem több egy unalmas tűzijátéknál?

Élen nyitott itthon az új Medal of Honor

Hiába a kritikák, a Medal of Honor: Warfighterre rengetegen rárepültek a megjelenés után, az Electronic Arts FPS-e a hazai játékeladási toplistát is bevette az első héten. Az újoncok közül remekül rajtolt továbbá a Forza Horizon, a FIFA Manager 13 már hátulról indult.

Pachter: ennyi volt a Medal of Honornak

Nem elég, hogy az Electronic Arts is elismerte, csalódott a Medal of Honor: Warfighter teljesítményében, mára a sorozat menetrendszerű temetése is megkezdődött. Michael Pachter és elemzőcége szerint a Medal of Honor a Warfighter miatt garantáltan beleáll a földbe.

Electronic Arts: csalódás a Medal of Honor

Az Electronic Arts közzétette a második pénzügyi negyedévére vonatkozó jelentését, és bár ebben még nem szerepelnek a Medal of Honor: Warfighter számai, a kiadó nem számít sok jóra. Közben tarolt a FIFA, folyamatosan erősödik az Origin felhasználói tábora, a jövő pedig a digitális piacé.

Fikázd a Medal of Honort a Serious Sam 3-ért!

A Devolver Digital bejelentette, hogy száz Xbox Live-os Serious Sam 3: BFE-kódot sorsol ki azok között, akik nyilvánosan bírálják a Medal of Honor: Warfightert. Kétségtelen, hogy a kiadó húzása nagy port kavar majd, de mi átlátunk a szitán, és csupán piszkos marketingeszközről beszélhetünk.

Medal of Honor: Warfighter - még egy launch trailer

Holnap várható a Medal of Honor: Warfighter európai megjelenése, ennek apropóján az Electronic Arts a játék single player launch trailerét is elérhetővé tette. Ahogy az új videóból kitűnik, az egyjátékos kampányban sokkal nagyobb jelentősége lesz a személyes háttérnek, mint korábban.