Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
1334037624

Friss képeken a Medal of Honor: Warfighter

A Danger Close nem piros tojással, hanem vadiúj látnivalókkal lepte meg a locsolkodó ifjakat a Medal of Honor legújabb részéből. A Warfighter nem kínál mást, mint valós, elfeledett ütközeteket a nemzetközi különleges osztagok múltjából. Csekkoljátok!
1331553607

Medal of Honor: Warfighter - hová lett Bin Laden?

Ahogy azt korábban tudni véltük, a Danger Close szorosan együttműködik a Tier 1 operátorokkal, ám néhány küldetés túl komplikáltnak bizonyult ahhoz, hogy a játékban viszontláthassuk. A közelmúlt eseményei közül például Osama Bin Laden megölése nem lesz benne az új Medal of Honorban.
1331058986

Megérkezett az új Medal of Honor első teasere

Közel másfél perces kedvcsináló érkezett a Medal of Honor: Warfighterből, s bár a teaser trailer inkább csak a hangulatot fokozza, meg kell hagyni, hogy azt nagyon jól csinálja. Az új Medal of Honor október végén kerül boltokba, a felár nélküli limitált kiadás már előrendelhető.
1330419600

Frostbite engine-t használnak az EA Montrealnál is

A DICE-féle Frostbite engine igen széles körben felhasználható, legalábbis erről tett tanubizonyságot, hogy a Battlefield 3 után a Need for Speed: The Run volt a következő játék, ami használta. Most pedig több új anyag is készülhet rá az Electronic Arts montreali stúdióinál.
1330416009

Medal of Honor: Warfighter - az első részletek

Megjelent az aktuális OXM magazin, benne az új Medal of Honor előzetesével. A CVG szemezgetett egy kicsit a cikkből, így már tudni véljük az első konkrétumokat a Warfighter alcímet viselő FPS-ből. Ami a legfontosabb, hogy ezúttal a közelmúlt tényleges háborús eseményeiben vehetünk részt.
1330257460

Képeken a Medal of Honor: Warfighter

Legalábbis technikai értelemben képek érkeztek az új Medal of Honorról, más kérdés, hogy a minőségük csapnivaló. Ahogy arról korábban írtunk, az Official Xbox Magazine munkatársai nézhették meg maguknak először az új játékot, előzetesük mellé érkeztek meg az első látnivalók is.
1330026903

Bejelentették a Medal of Honor: Warfightert

Az EA idei nagy dobása FPS-fronton a Medal of Honor új része lesz, az előzetes információk nem hazudtak. Az Official Xbox Magazine következő száma rántja le a leplet a Warfighter alcímet kapott játékról, melyet ismét a Danger Close kalapál össze. A látványért a Frostbite 2 engine felel majd.
1328598160

Rejtélyes folytatás leleplezésére készül a PSM3

A PSM3 magazin következő számában egy lövöldözős játék "rejtélyes folytatásának" leleplezésére készülnek a kollégák, csak éppen ötletünk sincs afelől, hogy mégis mi lehet az. A találgatások szerint az Electronic Arts a ludas, a Medal of Honor vagy a Black folytatásáról van szó. Vagy nem.
1323180057

Az EA nyitott a valós történetű háborús játékokra

Az EA Labels elnöke, Frank Gibeau elmondta, hogy nem riadnak vissza egy olyan shooter fejlesztésétől, amely olyan konfliktusban zajlana, ami jelenleg is tart a világban. Egy valós történetet elmondani tényleg nagy kihívás, s minden bizonnyal egyedi alkotás lenne a piacon.
1319448645

Új Medal of Honorra utaló jelek a BF3 dobozában

Egy percig nem volt kétséges, hogy a Danger Close már javában dolgozik az EA FPS-sorozatának jövőre megjelenő, új részén. Néhány szerencsés kolléga, aki már kezében foghatta a Battlefield 3 példányát, észrevehette a Medal of Honor 2-re vonatkozó első jeleket a dobozban.