Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
1347019218

MoH: Warfighter - harci tréning a Point Mannek

Befutott a Medal of Honor: Warfighter soron következő harci tréningje, melyben a SEAL Team 6 gyalogos bakáiról hull le a lepel. A Point Manek sétálnak elsőként a frontvonalba, ők találkoznak leghamarabb az ellenséggel - igazi tökös fickók. Csekkold az élőszereplős jelenetekkel gazdagított előzetest!
1346403601

MoH: Warfighter - harci tréning mesterlövészeknek

Az EA elindította a Medal of Honor: Warfighter Combat Training videósorozatát, az első részben a mesterlövészek kapják a főszerepet. Valódi Navy SEAL Team 6 katonák beszélnek a kemény kiképzésről, amely után megkapják a hőn áhított plecsnit. Te vajon megállnád a helyed?
1344956889

GC 2012: Újabb multis traileren a Medal of Honor

Javában zajlik az Electronic Arts sajtókonferenciája a Gamescomon, a bemutatón természetesen a Medal of Honor: Warfighter is előkerült. A kiadó újabb multiplayer trailert vetített le a játékból, illetve elhintett némi plusz információt - úgy fest, Kölnt is bevették az év legfontosabb háborús FPS-ei!
1344067210

Medal of Honor: Warfighter - Linkin Park előzetes

Az előző részhez hasonlóan, ismét a Linkin Park szolgáltatja az aktuális Medal of Honor egyik betétdalát - vélhetőleg azt, amelyik a stáblista alatt szól majd. A koprodukcióhoz később egy zenés trailer is dukál majd, egyelőre érjétek be a kulisszatitkokat taglaló felvétellel.
1343832114

Új trailert kapott a Medal of Honor: Warfighter

Folytatódik a Medal of Honor: Warfighter kedvcsinálóinak sorozata, most éppen egy sztoritrailerre tettük rá a mancsunkat, ami az egyik főszereplő történetét mutatja be. Gameplay jelenetekre most ne számítsunk, filmszerű pillanatokra viszont annál inkább, csekkoljátok az előzetest!
1343739600

Kevesebb eladást várnak az új Medal of Honortól

A piaci elemzők szerint közel sem fog olyan jól menni a Medal of Honor: Warfighter, mint azt korábban remélték. Úgy vélik, az előző rész gyenge minősége és visszafogott E3-as érdeklődés egyértelműen ártani fog a Warfighter eladásainak, a kérdés már csak az, hogy mennyire.
1342529876

Hivatalos: jön a Battlefield 4

A minap az Electronic Arts új előzetest adott ki a Medal of Honor: Warfighterhez, amiben a többjátékos részt részletezi a játék multiplayerért felelős vezetője. De ami még fontosabb: már rögtön a videó elején megerősíti a cég, hogy az előrendelőknek Battlefield 4 bétakulcs jár ajándékba!
1342449847

Gameplay felvételek az új Medal of Honorról

Néhány szerencsés már javában tolhatja a Medal of Honor: Warfighter többjátékos módjának alfaverzióját, ezt - mondhatni nem túl jogkövető módon - páran rögzítették is, hogy utána megoszthassák a tisztelt publikummal. Most két gameplay felvétel érkezett, csekkoljátok!
1341932964

Medal of Honor: Warfighter - friss multis trailer

A játék Facebook-oldalán meghirdetett akció elérte a 100 százalékot, így az ígéreteknek megfelelően megkaptuk a Medal of Honor: Warfighter többjátékos porcióra koncentráló előzetesét. A Fire Team névre keresztelt videóban két multiplayer térképen folyik az ádáz küzdelem.
1341824400

Multiplayer trailert kap az új Medal of Honor

Az Electronic Arts gőzerővel promózza a Medal of Honor: Warfighter legújabb előzetesét, ám az ígéretek szerint az csak akkor válik elérhetővé, ha a rajongók közösségi aktivitást produkálnak a játék Facebook-oldalán. Ez a dolog marketing része, a találgatások szerint a héten amúgy is megjelenne a trailer.