Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
1676379600

Két nap múlva lelőnek három Medal of Honor-játékot

A Medal of Honor-széria az elmúlt bő tizenöt évben nem találta a helyét a piacon, mára pedig gyakorlatilag feledésbe merült a franchise. Az EA most sírba küldi a sorozat utolsó három nagy címét is.
1451495002

Frissítve: Ezek a PlayStation Plus januári ajándékai

Noha a Microsoft már jó előre bejelentette, hogy milyen ajándékokkal kedveskedik januárban az Xbox Live Gold-előfizetői számára, a Sony még mindig adós a PlayStation Plus ingyen játékaival.
1382886000

Mi az a Need for Speed: Millionaire?

Egy kukában landolt Need for Speed-epizód koncepciója. A Criterion Games fejese, Alex Ward több soha el nem készült projektjükről is lerántotta a leplet - ez volt köztük az egyik.
1371222300

Lehúzta a rolót a Medal of Honor-csapat

Ahogy az várható volt, bezárt a Danger Close, a Medal of Honor-játékokon dolgozó brigád munkatársait pedig szétszórták az EA más csapatainál. A DICE új Los Angeles-i stúdiójához is mentek néhányan.
1369220419

PlayStation Vitán tér vissza a Medal of Honor?

Egy grafikus személyes oldalára kipakolt koncepciós rajz szerint a Resident Evil: Operation Raccoon Cityről elhíresült Slant Six Games egy új Medal of Honoron dolgozik, amely a Sony handheldjén láthat napvilágot.
1366960445

Jóárasították az Electronic Arts-játékokat (x)

Need for Speedezni és FIFA-zni bizony jó, de ki győzi megvenni az évenként érkező epizódokat? Tudunk és mutatunk is egy praktikus módszert: masszív leárazásokat kell keresni, és akkor marad pénz a következő részre is.
1360749613

EA: visszatér a Medal of Honor, ha itt az ideje

A Medal of Honor nem halt meg, csak félretették egy darabig - biztosította a rajongókat az Electronic Arts. Mint ismert, a Warfighter gyér fogadtatása miatt a kiadó egyelőre nem rendelt be új epizódot.
1359639000

A következő generációt várja az Electronic Arts

A kiadó legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése nem sikerült a legfényesebben, a piac egyértelműen a next-gen konzolokat várja. FIFA és Battlefield biztosan lesz a következő generációban is.
1359626414

Az EA félreteszi a Medal of Honor-sorozatot

Minden meglepetés nélkül, az EA parkolópályára tereli a Medal of Honor-frencsájzt. A tavalyi Warfighter gyér kritikai fogadtatása és a vásárlói kedv hiányának folyományaként jövőre nem lesz új rész. Új Battlefield jön helyette.
1357237140

Szavazz a 2012-es év legjobb játékaira!

Emlékezetes évet hagytunk magunk mögött, ideje hát visszaemlékezni és számot vetni. Számodra melyik játék nyújtotta a legmarkánsabb élményt? Nosza, tedd le a voksod a kedvenceid mellett!