Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
Típus: FPS, Háborús

E3 2012: Új képeken a Medal of Honor: Warfighter

Az EA kiadott egy kosárnyi friss screenshotot a Danger Close következő játékából, a Medal of Honor reboot második felvonását szemléltetve. A háború magasztos pillanatai elevenednek meg előttünk - a Frostbite 2 némaságra ítélve is jól vizsgázik. Megjelenés ősszel.

E3 2012: EA sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az Electronic Arts folytatja a sort, késő este kezdődő konferenciáján minden bizonnyal sok izgalmas bejelentésre számíthatunk! Persze nem mi lennénk, ha nem élőben közvetítenénk ezt a bulit is, tartsatok velünk, hogy első kézből olvashassátok a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Pörög a Medal of Honor: Warfighter

Az EA egyik legjobban várt nagyágyúja, a Medal of Honor újabb része is tiszteletét tette az EA konferenciáján. A Danger Close fejese mind az egyjátékos kampányból, mind pedig a multiplayerből mutatott részleteket. Igaz, az utóbbit tekintve csupán egy trailer formájában.

E3 2012: Az első galériafrissítés

A manapság sokat emlegetett és frissen bejelentett címek mellé rengeteg látnivaló futott be a hétvégén, nem is szedjük őket külön, hanem csokorba gyűjtve nyújtjuk át nektek a délutáni szieszta keretében. Lesz egy vadonatúj Crysis 3 kép, animált gif az Unreal Engine 4-ből és Castlevania is.

Traileren a Medal of Honor: Warfighter is

A tegnapi futballünnep másik vendégszereplője a Medal of Honor: Warfighter volt, aminek a fejlesztői a nagy riválishoz hasonlóan egyperces trailerrel igyekeztek meghozni az FPS-rajongók kedvét a majdani vásárláshoz. Itt is vegyesen vannak régebbi és újabb jelenetek, szemezgessünk!

FPS-nagyágyúk előzetesei a BL-döntő alatt

Mire jó egy olyan sportesemény, amit Európa tetemes része valószínűleg nézni fog? Nos, nyilvánvalóan reklámok elhelyezésére. Bár arra nem kell számítani, hogy itthon Medal of Honor: Warfighter trailert fogunk látni a szünetben, külföldön viszont igen. Meg Call of Dutyt.

Medal of Honor: Warfighter - még több screenshot

Újabb öt screenshotot kaptunk az év végén érkező Medal of Honorból, s bár nem mutatnak túl sok újat azoknak, akik látták a korábbi előzeteseket, az aktuális sikervárományos FPS-ekre mindig jó rácsodálkozni állóképek formájában is. Csekkoljátok a galériánkat!

Gameplay interjún a Medal of Honor: Warfighter

A Gametrailers mikrofonvégre kapta Greg Goodrichet, a játék producerét, aki készségesen beszélt a Medal of Honor: Warfighterről. Az interjúban számos új - még a trailerben sem látott - játékmeneti felvételt vehetünk szemügyre. Húzós anyagnak néz ki!

Befutott a Medal of Honor: Warfighter trailere

Akcióra vágysz? Vashiányban szenvedsz? Hiányzik egy kis ólom az étrendedből? Most mindet megkapod extra dózisban, lévén az EA és a Danger Close kiadta a Medal of Honor: Warfighter első előzetesét. A Tier 1 és társai a világ különböző pontjain tesznek rendet - éld át első kézből!

Friss képeken a Medal of Honor: Warfighter

A Danger Close nem piros tojással, hanem vadiúj látnivalókkal lepte meg a locsolkodó ifjakat a Medal of Honor legújabb részéből. A Warfighter nem kínál mást, mint valós, elfeledett ütközeteket a nemzetközi különleges osztagok múltjából. Csekkoljátok!