Medal of Honor: Warfighter PC, PS3, X360

A Danger Close a második Medal of Honor-játékával bizonyíthatja, hogy van helye a háborús FPS-ek piacán.
Típus: FPS, Háborús

MoH: Warfighter - traileren az xboxos béta

Mától vethetjük bele magunkat a Medal of Honor: Warfighter multiplayer bétatesztjébe, igaz, kizárólag Xbox 360-on. Ott viszont minden Gold-előfizetéssel rendelkező karosszékkatona birokra kelhet egyetlen játékmódban és egyetlen térképen. A többieknek be kell érniük a hónap végén érkező teljes verzióval.

Autós üldözés a Medal of Honor: Warfighterben

Vadiúj előzetessel jelentkezett a Medal of Honor: Warfighter, ezúttal az egyjátékos kampány egyik izgalmas jelenetébe tekinthetünk bele. A Tier 1 operátoroknak rendelkezniük kell B-kategóriás jogosítvánnyal is, hiszen egy ellenséges terroristavezér elfogásához Pakisztán utcáin kell autókázniuk.

MoH: Warfighter - trailer az előrendelőknek

Alacsonyan szállnak a Medal of Honor: Warfighter-kedvcsinálók is - a mai dózisban SFOD-D Point Man kapja a főszerepet. A fickó egy olyan többjátékos karakter, akit azok kapnak meg, akik a GameStopnál rendelik elő a militarista FPS-t. Reméljük, hazánkba is jut valamilyen hasonló finomság!

Bejelentették a PSN Day 1 Digital szolgáltatást

A Sony amerikai részlege bejelentette vadonatúj digitális szolgáltatását, amellyel számos közelgő játékot PlayStation Networkön keresztül is letölthetünk a megjelenés napján. Az októbertől induló program keretében "PSN Day 1 Digital" menüponttal bővül a PlayStation Store.

MoH: Warfighter - a robbantók mindennapjai

Újabb harci tréning videót a kaptunk a SEAL Team 6 programjából, ezúttal a robbantási szakértőkön lesz a hangsúly. A Demolition csapat repertoárja szerteágazó: kezdve a zárt ajtók berobbantásával, ha valamit porig kell rombolni, akkor rájuk biztosan számíthatunk. Csekkold a videót!

Októberben indul a Medal of Honor bétatesztje

A Medal of Honor: Warfighter nyílt bétatesztje október folyamán veszi kezdetét világszerte - erősítette meg ma az EA. Azonban fontos megemlíteni, hogy a próbalehetőségnek kizárólag az Xbox 360-tulajok örülhetnek. A bővebb részletek mellett két új screenshotnak is örülhetünk.

Medal of Honor: Warfighter - 8 perc single player

Reggel még azt írtuk, az Electronic Arts párosával dobálja felénk a Medal of Honor: Warfighter-látnivalókat, erre a délután befutott az új gameplay trailer, amiben a single player kampány egyik küldetését vehetjük szemügyre. Nyolc percet töltünk majd a Fülöp-szigeteken, csekkoljátok!

Két új előzetes a Medal of Honor: Warfighterhez

A EA párosával dobálja felénk a Medal of Honor: Warfighter kedvcsinálóit. Harmadik epizódjához érkezett a harci tréning - ezúttal a Fireteam mindennapjaiba tekinthetünk bele, majd egy interjút láthatunk egy valódi keményarccal, Rofóval, aki az ausztrál különleges erőknél szolgált.

Medal of Honor - Bin Laden-akció Bin Laden nélkül

Az Electronic Arts ért a marketinghez: megállapodást kötött az Osama Bin Laden elleni akciót feldolgozó mozi készítőivel, aminek értelmében a Medal of Honor: Warfighter DLC-je is a témával foglalkozik majd. Mit jelent ez a gyakorlatban? Két multiplayer pályát, ami éppen Pakisztánban játszódik.

MoH: Warfighter - harci tréning a Point Mannek

Befutott a Medal of Honor: Warfighter soron következő harci tréningje, melyben a SEAL Team 6 gyalogos bakáiról hull le a lepel. A Point Manek sétálnak elsőként a frontvonalba, ők találkoznak leghamarabb az ellenséggel - igazi tökös fickók. Csekkold az élőszereplős jelenetekkel gazdagított előzetest!