Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

Jön a Metal Gear Solid: The Legacy Collection

A Konami megerősítette a korábbi pletykákat, a sorozat huszonötödik születésnapja apropóján PS3-exkluzív Metal Gear Solid-kollekció érkezik, ami az összes részt tartalmazza majd.

Mozifilm készül a Metal Gear Solid alapján

A minap rendezték meg a Metal Gear huszonötödik születésnapját ünneplő eseményt, aminek apropóján több bejelentéssel is készült a Konami és persze a sorozat atyja, Hideo Kojima. Az egyik legfontosabb hír az volt: a Columbia Pictures mozifilmet készít a patinás széria alapján.

Metal Gear Solid 4 - megjöttek a trófeák

Megérkezett a Metal Gear Solid negyedik részének legújabb frissítése, ami hozzáadja a régen várt trófeákat Hideo Kojima remekműjéhez. A Konami eddig csak a japán megjelenésről beszélt elsősorban, viszont lehetett rá számítani, hogy az európai gamereknek sem kell sokat várni az update-re.

Trófeatámogatást kap a Metal Gear Solid 4

Jobb későn, mint soha - tartja a mondás. A PlayStation 3 egyik első bestsellere, a Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots hamarosan trófeatámogatást kap egy érkező patch formájában. Hideo Kojima játékának jutalomrendszere egy rég várt funkció - reméljük, hogy nem késtek el vele.

E3 2012: Kojima szerint a jövő a közösségi játékoké

Különbözős szociális elemek minden Metal Gear játékban megtalálhatóak lesznek, állítja Hideo Kojima. A CVG-nek adott interjújában kifejtette, hogy a közösségi és hardcore játékok idővel egyesülnek és fokozzák az élményt. Kiderült az is, hogy milyen platformokon fut a Fox Engine.

31 millió példányon is túl van a Metal Gear-széria

A tavalyi év végéig több mint 31 millió példányt adtak el a Metal Gear-sorozat egyes darabjaiból, jelentette be a Konami. A hír akkor érkezett, mikor kiderült: a Metal Gear Solid első két része is ott lesz a Smithsonian videojátékos kiállításán, melynek megnyitóján Hideo Kojima is felszólalt.

Eredetileg a Boss lett volna az MGS5 főszereplője

Kojima végre némileg tiszta vizet öntött a pohárba: véget vetett a találgatásoknak a Metal Gear Rising projekt indulását és annak körülményeit illetően, illetve felfedte azt is, hogy eredetileg milyen sztorit talált ki a Metal Gear Solid 5-nek. A helyzet mindenesetre érdekes...

Kojima: a Project Ogre valami egészen más

A következő Official PlayStation Magazine címlapján Hideo Kojima fog feszíteni, és állítólag sok érdekességet mond majd, ám addig is csepegtet nekünk néhány infomorzsát, csak azért, hogy még véletlenül se tudjuk kivárni a lap megjelenését. Ezek szerint az új játéka valami egészen más lesz...

Kojima sokszor meg akarta ölni Snake-et

Nem nagy újdonság, nem először halljuk, hogy Kojima nem tudja befejezni a Metal Gear Solid-sorozatot. Legutóbb azt mondta, a következő részben szeretne már minél kevesbé benne lenni, de ha a Guns of the Patriots példáját vesszük alapul, ez úgysem fog sikerülni.

Jön a Rizikó Metal Gear Solid változata

A Konami összeállt egy projekt erejéig a USAopoly csapatával, közös munkájuk gyümölcse a Rizikó Metal Gear Solid változata lesz, ami október elején kerül forgalomba. A társasjáték limitált példányszámban érhető majd el, remélhetőleg az Amazonról sikerül levadászni néhány példányt!