Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots

Kojima papa sorozatának következő darabja, mely pontot is tesz Solid Snake történetének végére.
Típus: Akció, Sunyizós

Kojima akkor hagyja abba, ha elégedett lesz

Hideo Kojima úgy van a munkásságával, mint a nők a testükkel: sosem lesz teljesen elégedett. A mester a Gameindustry.biznek nyilatkozva elárulta, hogy ellenkező esetben abbahagyná a játékfejlesztést, de a jelenlegi technológiák még mindig egyre többet kívánnak meg tőle.

E3 2011: Jöhet a Metal Gear Solid a Wii U-ra

Még egy kis Wii U hír a biztonság kedvéért. Ha végignézted az eddig bejelentett játékokat, valószínűleg elgondolkodtál azon, hogy a Kojima Productions miért nem készül még semmivel a Nintendo új konzoljának indulására. Nos, a srácok mindenesetre gondolkoznak rajta.

E3 2011: Nem lesz Metal Gear Solid 5

Pár nappal ezelőtt számoltunk be arról, hogy Hideo Kojima nagyon letört, ugyanis lelőtték az egyik projektjét, amin az utóbbi egy évben dolgozott. Azt vártuk, hogy az E3-ra esetleg azért hoz nekünk valami jó hírt, de úgy tűnik, egyelőre még erre is elég kevés az esélyünk.

Lelőtték Hideo Kojima új projektjét

Kojima mester szomorúan tudatta twitteres követőivel, hogy a projektet, amin az utóbbi egy évben dolgozott, lelőtték. A designer legenda nagyon el van kenődve, mi pedig kissé bizonytalanságban leledzünk: nem tudjuk ugyanis, hogy pontosan melyik játékról van szó.

Raiden is szerepelni fog az új Assassin's Creedben

Szeretjük a crossovereket, főleg ha két olyan remek sorozatot sikerül összehozni, mint a Metal Gear Solid és az Assassin's Creed. Ezek a játékok már nem először találkoznak egymással, a jó kapcsolat révén történetesen ez lesz a harmadik közös szereplésük: legközelebb Raiden megy Rómába.

Kalandjátékon dolgozik Hideo Kojima

A Metal Gear Solid sorozat atyja egy merően más típusú játékon dolgozik, amely teljesen ellentétes korábbi projecteivel. A mester egy kalandjátékon gondolkodik.

Kojima: a japán fiataloknak nincs motivációjuk

Hideo Kojima szerint a japán fiatalok elveszítették minden motivációjukat, s ellentétben nyugati társaikkal, nem tudják megvalósítani álmaikat.

Kojima folytatja a Metal Gear Solid-sorozatot

Hideo Kojima már többször jelentette be, hogy többet nem csinál Metal Gear Solidot, később mégis mindig visszatért egy-egy új résszel. Most megint így tesz.

E3 2010: Alakul Kojima teaser site-ja

Érdekes titkokra derül fény folyamatosan a Kojima Productions pár napja fellőtt teaser site-ján. A látszólag összefüggéstelen mozaikok lassan letisztulnak.

E3 2010: Kojima Productions teaseroldal

A Kojima Productions új teaseroldalt lőtt fel, melyben visszaszámolnak az E3-ig, s addig is egy videomozaikot mutatnak. Indulhat a találgatás...