Minecraft Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Független fejlesztésű, rendkívüli népszerűségnek örvendő "homokozós" játék.
1583740800

Brit toplista: tarolt a Pokémon Mystery Dungeon

Viszonylag csendes hetet tudhatunk magunk mögött a játékmegjelenések szempontjából, így történhetett tehát az is, hogy a Switch-exkluzív Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX a dobozos eladások élére tört.
1583136000

Brit toplista: a Two Point Hospital az élre tör

Az Egyesült Királyság dobozos játékeladásainak toplistája viszonylag papírforma szerint alakult, hiszen az eddig népszerű címek továbbra is a csúcson tartózkodnak, azonban az új kihívó, a konzolos Two Point Hospital rögtön az élen debütált.
1580997600

Minecraft - átalakul az alvilág

Közeleg a Minecraft 1.16-os frissítése, azaz a Nether update, amely jócskán átszabja majd a lávával, szellemekkel és disznóemberekkel tarkított túlvilágot. A legújabb snapshot segítségével már most szétnézhetünk az újdonságok között.
1579380780

Az elmúlt évtized legnagyobb hatású játékai

Tíz év hosszú idő a videojátékok történelmében. Sok jó és kevésbé jó játékkal volt dolgunk ezalatt, de volt köztük néhány, amelyek igazán mély nyomot hagytak maguk után. Megpróbáltuk összeszedni őket egy tízes listában.
1578920400

Minecraft - irány Roxfort!

Négyévnyi intenzív fejlesztés után végre a megjelenéshez közelít a Minecraft School of Witchcraft and Wizardry címre keresztelt Minecraft-mod, mely lényegében egy, a varázslók univerzumában játszódó RPG lesz.
1576839600

Minecraft RTX - így bánnak a sugarakkal a játékosok

Az Nvidia fejlesztőinek hála friss videó érkezett a Minecraft RTX-es verziójáról, melyből kiderül, hogy a novemberi zárt tesztek során mihez kezdtek a hatalmas optikai tuningon átesett játékkal a rajongók.
1575972002

Minecraft - PS4-en is él a keresztplatformos játék

PlayStation 4-en is bemutatkozott a Minecraft legújabb kiadása, a Bedrock, ami önmagában nem nagy szó, viszont ezzel a változattal élesedett a teljes cross-platform lefedettség is. Mostantól a PlayStation-játékosokkal is együtt lehet játszani.
1575295200

Brit toplista: mindent átrendezett a Black Friday

Alaposan megváltozott a brit játékeladási toplista képe az elmúlt hetet követően, ez azonban nem az új megjelenéseknek volt köszönhető, hanem a Black Friday-akciók tömegének. Újra élen a FIFA 20.
1575280800

Minecraft-szervert nyitott a Vatikán

A katolikus papok is otthon lehetnek a tech- és gamervilágban. Robert Ballecer atya Twitteren kérdezte meg a 23 ezer követőjét arról, hogy milyen játékhoz indítson saját szervert, a szavazatok alapján pedig a Minecraft került ki győztesként.
1574683200

Brit toplista: labdába sem tudott rúgni a Shenmue III

Visszaszerezte az első helyet a Call of Duty a brit játékeladási toplistán, miközben mögötte sorban állnak a Switch-címek. Az új megjelenések nem teljesítettek jól, igaz, erre elég jó magyarázatunk van.