Minecraft Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Független fejlesztésű, rendkívüli népszerűségnek örvendő "homokozós" játék.
1606723200

Brit toplista: mit eredményezett a Black Friday?

Véget értek a Black Friday leárazásai, amelyek alaposan fellendítették a videojátékos piacot az Egyesült Királyságban is. Az akciózás nagy győztese a Nintendo Switch volt, de a toplista élére mégis a várható befutók kerültek.
1606320000

A The Last of Us II volt a Golden Joystick sztárja

Tegnap este került megrendezésre az idei Golden Joystick díjátadó, ahol öt kategóriában is győzött a The Last of Us: Part II, míg a Naughty Dog az év stúdiójának járó díjat vihette haza.
1606118400

Brit toplista: átvette a vezetést az új Call of Duty

A Spider-Man: Miles Morales továbbra is képviselteti magát a brit eladási lista élmezőnyében, az aranyérmet azonban végül a multiplatformos Call of Duty: Black Ops - Cold War nyerte el.
1605693600

Star Wars-kiegészítővel erősít a Minecraft

A Csillagok háborúja elől nincs menekvés! Ezúttal a Minecraft kap egy Star Wars tematikájú DLC-t, amely új játékos- és mobskineket, átmaszkírozott kezelőfelületet és ikonikus dallamokat hoz magával.
1603699200

Brit toplista: nem talált kihívóra a FIFA 21

Kimondottan eseménytelen hetet tudhatunk magunk mögött, így nem lepődhetünk meg azon sem, hogy az örök népszerűségnek örvendő FIFA-széria legújabb darabja zsinórban harmadjára vitte el a brit eladási lista aranyérmét.
1603443600

Minecraft - nem ússzuk meg PC-n a Microsoft-fiókot

A Microsoft bejelentette, hogy a jövőben a Minecraft: Java Edition felhasználóinak is Microsoft-fiókot kell használniuk a játékhoz. A cég alapvetően biztonsági okokból hozta meg ezt a döntést, és ígéri, nem csorbulnak a Java-kiadás előnyei.
1601884800

Minecraft - óriási frissítést kapnak a barlangok

A Minecraft véletlenszerűen generált hegygerincei és barlangrendszerei nem sok figyelmet kaptak az utóbbi években a fejlesztőktől. Ezt orvosolja a jövőre érkező Caves & Cliffs update.
1601881200

Brit toplista: Crash lenyomta a Star Wars-pilótákat

Szoros volt a múltheti verseny a brit játékpiacon. Éppen csak egy hajszállal ugyan, de a Crash Bandicoot 4: It's About Time elhappolta az aranyérmet a Star Wars: Squadrons elől.
1601568000

Smash Bros. Ultimate - helló, Minecraft-rajongók!

Noha a Smash Bros.-rajongók régi vágya, hogy Master Chief is csatlakozzon a legutóbbi rész harcosaihoz, erre még várniuk kell: a Microsoft most a Minecraft karaktereit adta kölcsön a Nintendónak.
1600794000

Launch traileren a PS VR-os Minecraft

A mai naptól végre PlayStation VR-ral is játszható lesz a Mojang töretlen népszerűségnek örvendő játéka, a Minecraft. Ennek örömére a készítők meg is osztották velünk a játék ezen kiadásához készült launch trailert.