Minecraft Mobil, PC, PS3, PS4, Vita, X360, XBOXONE

Független fejlesztésű, rendkívüli népszerűségnek örvendő "homokozós" játék.
Típus: Sandbox

Dátumot kapott a Minecraft filmadaptációja

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Peter Sollet által rendezett Minecraft-mozifilmet 2022 márciusában mutatják be. A sztori egy tizenéves lány és baráti csoportjának történetét meséli el, és lesz benne egy ősi sárkány is.

Jövő héten bejelenthetik a lemezmentes Xbox One-t

Már szinte teljesen biztosra vehetjük: a Microsoft hamarosan előrukkol a teljes mértékben a digitális könyvtárra támaszkodó, lemezmeghajtó nélküli Xbox One S-sel. A bejelentés jövő héten várható, és megvan már az irányár is.

Átlépte a 30 milliós eladást a PC-s Minecraft

A tegnapi napon hivatalosan is elérte a 30 millió eladott példányt a népszerű játék PC-s verziója. Ráadásul ebbe még nem is számolták bele a kínai játékosokat, ennek tükrében pedig az eredmény tényleg elképesztő.

A Minecraft is bekerül az Xbox Game Passbe

Habár még a márciusi újdonságok sem kerültek be mind az Xbox Game Pass kínálatába, a Microsoft már elkezdte csepegtetni az áprilisi felhozatalt. Nem kis névvel indul a hónap: a Minecraft is az előfizetés része lesz!

Még mindig hasít a Minecraft

A Minecraft-láz után az utóbbi időszakban hiába találkozhatunk mindenfelé a battle royale-alkotások elsöprő dominanciájával, a sandbox játék még közel sem a múlté. Sőt! Telefonokon az elmúlt évben még rekordot is döntött.

Új rendező a Minecraft-mozi fedélzetén

Lapértesülések szerint a Warner Bros. megtalálta a Minecraft-film rendezőjét Peter Sollett személyében. Egy ideig Shawn Levy és Rob McElhenny neve is szóba került, de ők idő előtt feláltak a direktori székből.

Minecraft - megszűnik a régi konzolok támogatása

Utoljára frissült a héten a Minecraft az előző generációs konzolokon, így a jövőben már nem támogatják tovább az Xbox 360-as, PS3-as, PS Vitás, és Wii U-s változatokat. Egy korszak zárult le ezzel.

Itt nézd vissza az X018-at!

A hétvégén kezdetét vette a Mexikóvárosban megrendezésre kerülő X018 Microsoft-esemény, melynek Inside Xbox prezentációján rengeteg újdonsággal és meglepetéssel találkozhatunk majd magyar idő szerint este tíztől.

Minecraft - pandák és macskák nyomában

Érkezik a Minecraft hivatalosan is „legcukibb” kiegészítője, melyhez az X018 során egy újabb előzetes érkezett. Üdv a béke és harmónia világában, ahol a macskák és pandák oly sok viszály után végre békére leltek.

Minecraft - pandák és számszeríjak

Habár a való életben sosem szeretnénk a pandákat és a számszeríjakat egy mondatban említeni, a Minecraft legújabb frissítése mégis mosolyt csal az arcunkra. Az új patch a modderek életét is megkönnyíti majd.