Ezek voltak 2021 legsikeresebb PS Store-játékai

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 13.
  • Toplista
Link másolása
A Sony a PlayStation Blogon leplezte le azt a listát, ami összegzi, hogy melyek voltak PlayStation Store legtöbbet letöltött játékai a tavalyi esztendőben. Nagy meglepetésekre nem kell számítani.

A Sony összegyűjtötte azoknak a játékoknak a listáját, amelyeket a tavalyi esztendőben a legtöbbször töltöttek a PlayStation Store-on keresztül. Igazán nagy meglepetések persze nem történtek, így Európában a PlayStation 5 legnépszerűbb játéka a FIFA 22 lett, de a FIFA 21 is felfért még a dobogó legalsó fokára, míg az ezüstérmet a Call of Duty: Vanguard zsebelte be.

A tengerentúlon az NBA 2K22-re voltak ráállva a PlayStation 5-tulajdonosok. A második helyet itt is megcsípte a Call of Duty-sorozat aktuális felvonása, míg a bronzérmet a Marvel’s Spider-Man: Miles Morales hozta el.

Érdekesség, hogy míg a tavalyi év egyik legjobb játéka, az It Takes Two az európai PlayStation 5 listán még befért a legjobb tíz közé, addig a tengerentúlon csak a 16. legtöbbet letöltött játék volt.

A PlayStation 4 tulajdonosai sem okoztak különösebb meglepetést. Az európai PS Store-on keresztül itt is a FIFA 22 bizonyult a legkelendőbbnek, mögötte a Grand Theft Auto V és a Minecraft zárt. Észak-Amerikában a GTA V zárt az élen, mögötte a Call of Duty: Black Ops - Cold War és a Minecraft kapott még nagyobb szerepet.

7.
7.
Marcus88
#6: Az vagyok,rendszeresen nézem a tv-ben is,de nincs értelme megvenni 18-20 ezerért.
A 20 meg a mostani 21 közt szinte semmi eltérés nincs a keretfrissítés és pár finomítás a menedzsermódban.
Inkább várok 1 évet és megveszem használtan 3000 körül és nem érzem,hogy le lennék maradva.
6.
6.
nemfontos
#5: De ha nem vagy igazi foci rajongó, akkor megveszed mindig egy évvel, vagy kettővel lemaradva 2 ropiért, és játszol azzal... :)
5.
5.
Marcus88
#3: Ez van sajnos,én most vettem meg a 21-et használtan 2400-ért.
Többet nem is nagyon ér,mert szinte ugyan az mint a 20 volt.
Inkább kiadok egy story játékért 20-25 ezret mint egy fifáért akár 10-et.
4.
4.
DarkLord
Az ok egyszerű, ha versenyben akarsz maradni és neten tolod, akkor megveszed az új részt és ennyi. Persze ezt kihasználják a kiadók rendesen és tudják is, hogy ez van. Én az NBA-vel vagyok így, hogy mindig nyomom az aktuális szezont a többi része nem is érdekel a játéknak, hisz ha csapatokkal vagy egymás ellen akarnék játszani, akkor előveszek egy 10 évvel ezelőtti részt és megtenné az is ugyanúgy. Ha a játékmeneten már kicsit políroznak évről évre az már előrelépés egy-egy szeriától mást sokat úgysem let várni a keretek frissítése mellett egy sportjátékban. Én a 2K kosaras játékával megvegyok elégedve , irányítás, játékemet terén. A többi része nem érdekel, hogy mit vehetsz pénzért a játékban, mert én azt megtudom játékkal is szerezni, amiért másnak plusz pénzeket kell áldozni, de az legyen az ő dolga meg tömje még pluszban a kiadó zsebét, ha nem olyan jó játékos stb. Fifa-ból meg van a 14-es azzal évente 1-szer tolunk egy meccset azt újabb évre elrakom, de más meg a FIFA-val van úgy, mint én az NBA-vel...
3.
3.
pkflavio
Szégen az EA... nem értem miért veszik ezeket a lelketlen tucat hulladék játékokat... Pedig olyan sokan látják hogy lehúzzák őket... Jövőre veszik a következőt!
2.
2.
Windrider
#1: Amúgy ez tényleg szomorú :( Egykét értelmes játék azért ott van a listán,de hogy EU-ban top3-ban két fifa is van...
1.
1.
HMoody
NBA, Fifa mint legsikeresebb címek. Sokat elárul ez a társadalom szintjéről sajnos. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...