Assassin's Creed: Revelations PC, PS3, X360

Az Assassin's Creed franchise legújabb eresztése, ahol a főszerepbe visszatér az első rész hőse, Altair is. A játék multijához új térképek is elérhetők.
1603814400

Élőszereplős Assassin's Creed-sorozat a Netflixtől

Újabb videojátékos adaptáció érkezik a Netflixtől, a streamingszolgáltató ugyanis bejelentette, hogy az Assassin's Creed alapján is élőszereplős sorozatot készít majd. A részletekre még várnunk kell, jelenleg a showrunnert keresik a projekthez.
1575041400

Újabb Ubisoft-fejlesztők igazoltak a Stadiához

Úgy tűnik, hogy a frissen alakult Stadia Games and Entertainment szívesen szemezget az Assassin's Creed-széria fejlesztői közül. Jade Raymond után három fontos pozícióban álló exubisoftos szerződött le a Google stúdiójánál.
1544526000

Assassin's Creed-ruhákkal bővíti kínálatát a Ubisoft

Assassin’s Creed Kinetic Collection néven atlétikai ruhakollekciót mutatott be a Ubisoft mindazok számára, akik a kora reggeli sötét órákban edzve is a fényt szeretnék szolgálni.
1510498800

Közös univerzumban játszódik a Ubi két sorozata?

Habár a kiadó még mindig nem hajlandó formálisan is megerősíteni a hírt, az easter eggek alapján viszonylag egyértelmű, hogy közös univerzumon osztozkodik az Assassin's Creed és a Watch Dogs. Spoileres hír következik!
1499259480

Anime készül az Assassin's Creed alapján

Újabb adaptáció, ezúttal anime készül az Assassin's Creed alapján. Hogy hol fog futni a sorozat, még nem tudni, de az biztos, hogy a Netflix-féle Castlevania showrunnere szorgoskodik majd rajta.
1490261460

Lebuktak az áprilisi Games With Gold-játékok

Az osztrák Xbox-csapat döntött úgy, hogy megfosztja a redmondi központot az áprilisi Games With Gold-játékok leleplezésének lehetőségétől. A Facebook-oldalukon megjelent poszt lebuktatta a teljes felhozatalt.
1486450800

Assassin's Creed VR-játékon dolgozik a Ubisoft?

A Dribbble oldalán felbukkant néhány koncepciós rajz, amelyek állítólag egy olyan szabadulós Assassin's Creed-játékhoz készültek, ami a VR adta lehetőségeket is kiaknázná.
1480748416

Nézzünk bele az Assassin’s Creed-filmbe!

A The Game Awards során előkerült a december végén mozikba kerülő Assassin’s Creed-film is. Az eseményen egy akciódús jelenetet izgulhattunk végig, melyben hősünk, Aguilar egy kisgyereket szabadít meg a fogságból.
1480526820

Assassin's Creed: The Ezio Collection teszt

Idén kimaradt az aktuális Assassin’s Creed-epizód, az űrt Ezio Auditore da Firenze történetének újrázása hivatott pótolni. A csomag, bár technikailag sokszor inkább az előző generációra hajaz, nosztalgiázásra megfelel.
1479726000

Brit toplista: gyengén kezdett a Watch Dogs 2

Közel sem produkált olyan jó nyitányt a Watch Dogs második része, mint az első, a játék még a másfél hetes Call of Duty: Infinite Warfare-t sem tudta legyőzni. A Ubisoft hivatalos számaira még várunk.