Assassin's Creed VR-játékon dolgozik a Ubisoft?

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 7.
  • Pletyka
A Dribbble oldalán felbukkant néhány koncepciós rajz, amelyek állítólag egy olyan szabadulós Assassin's Creed-játékhoz készültek, ami a VR adta lehetőségeket is kiaknázná.

A Dribbble nevű oldalon bukkantak fel először Matt Stenquist UI és UX dizájner munkái. Többek között a menüről, a logókról és az ikonokról látható egy-két kép, de ezekhez mind társul némi leírás is, amelyek viszont meglehetősen beszédes információkkal rendelkeznek.

Az egyik ilyenből derül ki, hogy a képeken látottak egy olyan Assassin's Creed-játékhoz készülnek, ami kizárólag a VR-élményre koncentrál, és ami a manapság is népszerű szabadulós játékok koncepcióját követné. A játékot a Ubisoft Paris készíti, méghozzá HTC Vive-ra és Oculus Riftre, a látványért pedig az Unreal Engine 4 lesz a felelős. És ha minden igaz, akkor még multiplayert is kapunk.

Úgy néz ki, a Ubisoft a kisebb kényszerpihenő után ismét magasabb fokozatra kapcsol, hiszen ha ez a pletyka igaz, akkor jó eséllyel két különálló Assassin's Creed-játék is készül. A másikról egyelőre annyit tudni, hogy Empire alcímen fut és valószínűleg Egyiptomban fog játszódni.

Update! Más oldalon is felbukkant a projekt, ez alapján viszont nem valószínű, hogy valaha is megjelenik.

2.
crytek
Jobban örülnék egy izometrikus AC spin offnak

http://kepkezelo.com/images/tjp6e9g2kdpt5ih2u0r1.jpg
1.
NemecsekErno
Most éppen a Black Flag és a Unity után a Syndicate-et nyomom. A Unity egy nagy f...ág, a másik kettő viszont nagyon bejött.
Reméljük, hogy ismét valami jó dolog kerekedik ki belőlük, bár VR majd csak akkor lesz, ha lesz hozzá tartalom, meg az áruk is megfizethetővé válik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...