Assassin's Creed VR-játékon dolgozik a Ubisoft?

  • Írta: Shifty
  • 2017. február 7.
  • Pletyka
Link másolása
A Dribbble oldalán felbukkant néhány koncepciós rajz, amelyek állítólag egy olyan szabadulós Assassin's Creed-játékhoz készültek, ami a VR adta lehetőségeket is kiaknázná.

A Dribbble nevű oldalon bukkantak fel először Matt Stenquist UI és UX dizájner munkái. Többek között a menüről, a logókról és az ikonokról látható egy-két kép, de ezekhez mind társul némi leírás is, amelyek viszont meglehetősen beszédes információkkal rendelkeznek.

Az egyik ilyenből derül ki, hogy a képeken látottak egy olyan Assassin's Creed-játékhoz készülnek, ami kizárólag a VR-élményre koncentrál, és ami a manapság is népszerű szabadulós játékok koncepcióját követné. A játékot a Ubisoft Paris készíti, méghozzá HTC Vive-ra és Oculus Riftre, a látványért pedig az Unreal Engine 4 lesz a felelős. És ha minden igaz, akkor még multiplayert is kapunk.

Úgy néz ki, a Ubisoft a kisebb kényszerpihenő után ismét magasabb fokozatra kapcsol, hiszen ha ez a pletyka igaz, akkor jó eséllyel két különálló Assassin's Creed-játék is készül. A másikról egyelőre annyit tudni, hogy Empire alcímen fut és valószínűleg Egyiptomban fog játszódni.

Update! Más oldalon is felbukkant a projekt, ez alapján viszont nem valószínű, hogy valaha is megjelenik.

2.
2.
crytek
Jobban örülnék egy izometrikus AC spin offnak

http://kepkezelo.com/images/tjp6e9g2kdpt5ih2u0r1.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...