Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1314709204

Modern Warfare 3 - marad a Steam-támogatás

A Valve megerősítette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 Steamworks-támogatással érkezik és már most előrendelhető a népszerű disztribúciós rendszeren. Miért is járunk jól? Már az első naptól kezdve élvezhetjük a dedikált szervertámogatást is. Természetesen mindez a PC-s verzióra igaz.
1313663090

GC 2011: Dedikált szerverek az új Call of Dutyban

Érdekes dolog a játékipar, főleg, ha a háttérben olyan emberek kavarnak, mint Bobby Kotick. A Modern Warfare 2-ből azzal az átlátszó dumával vették ki a dedikált szerverek lehetőségét, hogy aggódnak a "szolgáltatás minősége miatt". Furcsa módon most mégis visszateszik.
1313049656

Call of Duty: Elite tartalmon dolgozik Ridley Scott

Az Activision Publishing vezérigazgatója, Eric Hirshberg egy Coloradóban tartott előadásán bejelentette, hogy olyan népszerű hollywoodi filmrendezők is részt vesznek a Call of Duty: Elite-tartalmak gyártásában, mint Ridley Scott és Tony Scott. Vélhetőleg exkluzív epizodikus finomságokban működnek közre.
1312956012

Modern Warfare 3 - videón a Spec Ops Survival

Az Activision végre kiadta a legújabb Call of Duty: Modern Warfare 3 trailert, mely a Spec Ops játékmódba enged betekintést némi kooperatív móka erejéig. A Survival névre keresztel módban - minden meglepetés nélkül - a túlélésre kell hajtanunk társunkkal vállvetve. Nem csalódtunk ezúttal sem.
1312635600

A Nintendo DS-t sem hagyja ki a Modern Warfare 3

Erre is számítottunk ugyan, de az Activision sokáig húzta a bejelentést: a Nintendo Wii-s változat megerősítése után a készítők azt is elárulták, hogy DS-re is megjelenik a Call of Duty: Modern Warfare 3. A játékot a korábban leépítéseken átesett n-Space fejleszti, ők csinálták az előző részeket is.
1312462690

Wii-re is megjelenik a Modern Warfare 3

Ahogy az várható volt, a Call of Duty: Modern Warfare harmadik része a Nintendo konzolján is tiszteletét fogja tenni, mégpedig ugyanakkor, mint a többi platformra megjelenő változat. Bár részleteket nem tudtunk meg a Wii-s verzióról, az biztos, hogy ezen a gépen némileg szerényebb látvánnyal kell beérnünk majd.
1311933600

Modern Warfare 3 - nem para a New York-i támadás

Szegény New York állandó célpontja a különböző játékoknak és filmeknek, ami alapvetően nem is lenne akkora baj, csak a vége mindig az, hogy a város romokban hever. Nos, a Modern Warfare 3 is ezen a vonalon mozog, de a készítők szerint nem lesznek botrányos reakciók a vásárlóktól.
1311591296

Még a Black Opsot sem éri utol a Battlefield 3

Elemzők szerint előrendelések terén ugyan felveszi majd a versenyt a Call of Duty: Black Opsszal a Battlefield harmadik része, eladások tekintetében még nem fogja utolérni azt. Persze ezek csak a számok, a két játék minőségbeli különbségét nem vették figyelembe a szakemberek.
1311400800

Ilyen lesz a Modern Warfare 3 Hardened Edition

Kezdjük a napot egy viszonylag rövid és egyszerű hírrel: kikerült az első fotó a Call of Duty: Modern Warfare 3 második legkeményebb gyűjtői kiadásáról, a Hardened Editionről. Ha mást nem, Ca$h bátyánk napját legalább feldobjuk ezzel, hogy gyűjteménye nem marad kiegészítetlenül.
1311087656

Ősznél korábban nem lesz CoD: Elite béta PC-n

Habár Xbox 360-on már javában dúl a lamour a Call of Duty: Elite bétateszt kapcsán, számítógépeken nagyon úgy néz ki, hogy csupán egy hónapig hódolhatunk a közösségi rendszer korai kipróbálásának, mielőtt a végleges változat megjelenik. Megijedni nem kell, nem maradunk le semmiről.