Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1320350069

Az 576-ban is lesz Modern Warfare 3 launch party

Egy sztárjátéknak kikiáltott cím ma már Magyarországon sem jelenhet meg úgy, hogy ne kísérje több launch party a boltokba kerülését, a Media Markt mellett az 576 Kbyte is nyitóbulit rendez az új Call of Duty tiszteletére. Nyereményjátékok, bemutatók és persze maga a Modern Warfare 3 vár majd mindenkit.
1320242409

Maratoni Modern Warfare 3-felvétel

Az IGN élőben eltöltött, több mint négy órát az új Call of Dutyval - az esemény minden percét jó kisdobos módjára megörökítette, így nem maradunk le semmiről. Kólát, hideg élelmet bekészíteni - igen vérbő és akciódús jeleneteknek lehetünk tanúi. Mozizásra fel!
1320231637

Éjféli nyitás a Modern Warfare 3 premierjén

A Media Markt Westend éjféli nyitással kedveskedik a Call of Duty-fanok számára a Modern Warfare 3 hivatalos megjelenésének apropóján. Miért érdemes eljönni ide és virrasztani több tucat sorstársaddal egyetemben? A saját példányod megvásárlása előtt bajnoksággal és nyereményekkel várnak rád!
1320163200

Még egy előzetes érkezett a Modern Warfare 3-ról

Most, hogy a Battlefield 3 megjelent, teljes mértékben a Call of Duty: Modern Warfare 3-é a terep, legalábbis, ami az előzetes kedvcsinálókat illeti. Most egy újabb összeállítás következik, ezt azonban a G4TV munkatársai szerkesztették, nem pedig hivatalos trailerről van szó - azért érdemes ránézni!
1319871600

Nyomoznak az ellopott Modern Warfare 3 után

Az Activision általában jellemzően nagy feneket kerít a gyárakból idő előtt "elszökött" példányok jogtalan tulajdonosainak előkerítésének, s nincs ez másként a Call of Duty: Modern Warfare 3 esetében sem. Úgy tűnik, jobb együttműködni, különben a hatóságok megtalálnak.
1319799600

Modern Warfare 3 - a fegyverek fejlődéséről

Kizárólag a Battlefield 3-ról kellene szólnia a mai napnak, de csak azért sem: megérkezett a Call of Duty: Modern Warfare 3 legújabb fejlesztői naplója, amelyben a fegyverek fejlesztési lehetőségeiről hullik le a lepel, továbbá bemutatkozik néhány új kiegészítő felszerelés is. Csekkoljátok!
1319540402

Duplán győzhet a Modern Warfare 3?

Legalábbis Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője szerint. Elmondása alapján valószínűsíthető, hogy a legújabb Call of Duty-epizód kétszer annyi példányban kel el, mint a Battlefield 3. Bár még korai jóslásokba bocsátkozni, elképzelhető, hogy az eladásokban ismét az Activision győzedelmeskedik.
1319356800

Call of Duty: Modern Warfare 3 launch trailer

Ami a Battlefield 3-ra igaz, úgy látszik, igaz a Modern Warfare 3-ra is: a Gamekapocs hírbeküldő rendszerét özönvízként árasztottátok el ma reggel, azzal, hogy megjelent a játék launch trailere. S bizony, ha a Battlefield 3 ütős volt, akkor azt hiszem, erre is ugyanezt kell mondanunk.
1319277643

Call of Duty: Elite - a Compete funkció

Felgyorsultak az események a Call of Duty újabb epizódja kapcsán, mivel a nagy rivális megjelenése a jövő héten esedékes. Ennek tudható be, hogy minden napra jut némi kedvcsináló - jelen esetben az Elite közösségi rendszer Compete szekcióját taglalják nekünk ebben a kulisszák mögötti felvételben.
1319184000

Fejlesztői gondolatok a Modern Warfare 3-ról

A Battlefield 3 traileráradatához képest kissé csendesen lapít a Call of Duty: Modern Warfare 3, de ez egyelőre nem baj, két hét van még hátra a megjelenésig, ráadásul most - hogy rögtön megcáfoljuk magunkat - a fejlesztők kiadtak egy videónaplót, amiben néhány multis újdonságot részleteznek.