Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1306079680

Vizsgálják a Modern Warfare 3 szivárogtatást

Az Activision mégsem örült annyira a Call of Duty: Modern Warfare 3-ról szóló információk kiszivárogtatásának. A külsős nyilatkozatok szerint tulajdonképpen nem lett nagy galiba a dologból, és marketing tekintetben is előny vált belőle, egy belsős körlevél már nem festette le ilyen rózsásnak a helyzetet.
1305893700

Magyar felirattal is megjelenhet a Modern Warfare 3

Ha összefogunk, akár magyarul is megjelenhet a Call of Duty: Modern Warfare 3. A Baker Online csapata az Activision-játékok hazai forgalmazójával zsírozta le a lehetőséget, ám ahhoz, hogy ez összejöjjön, meg kell mutatnunk a kiadónak, hogy elegendő embert érdekel az új CoD - hát még a fordítás!
1305813609

Az Activision lájkolja a MW3-szivárogtatást

A Call of Duty: Modern Warfare 3 kiadója pozitívan reagált a játéka infóinak múlt hét végén történt kiszivárogtatására, hiszen ebből marketing szempontból mégis csak előnyösen jött ki. A szinte az egész történetet leíró cikk miatt sem kell aggódni, elvégre nem minden információ pontos.
1305727245

Jövő héten leplezik le hivatalosan a MW3-at

Van egy jó okunk arra, miért is érdemes nézni május 23-án az NBA nyugati főcsoportjának döntőjét, melyet a Dallas Mavericks és az Oklahoma City Thunder vív majd meg. Ennek a meccsnek a szünetében vetítik le a televíziók a Call of Duty: Modern Warfare 3 első ingame videóját. Nem maradhatunk le róla!
1305531053

Modern Warfare 3 - a franciák sem menekülnek

A terroristák négy fő célpontot emlegettek a Call of Duty: Modern Warfare 3 első három teaserében, a negyedik a szerelem és a csigaevők városa, Párizs. Furcsa még mindig, hogy bővebb bejelentéssel még nem élt az Activision, de legkésőbb az E3-on talán már a játékmenetbe is belekóstolhatunk.
1305356400

Befutottak az első Modern Warfare 3 teaserek

Végre felszólalt az elmúlt napban szárnyra kapott spekulációk ügyében az Infinity Ward. Robert Bowling twitter-üzenetben osztotta meg a nagyközönséggel a MW3 első kedvcsináló videóját, melyet éjszaka másik két teaser követett. Ez már felér egy hivatalos bejelentéssel. Uraim, kötelező anyag!
1305309660

Kiszivárogtak az első Modern Warfare 3 részletek

A Kotaku elképesztő információözönt zúdított a Call of Duty rajongókra, állítása szerint több forrásból szedte össze a világelső információkat. Ha hihetünk nekik, elképesztő élményekre számíthatunk - a Modern Warfare 2 jelenetei kispályások lesznek a mostani eseményekhez képest.
1305129655

Ilyen a Call of Duty: Modern Warfare 3 borítója?

Újabb nyalánkságok szivárogtak ki a Call of Duty: Modern Warfare harmadik részéről, persze kérdéses, hogy melyik állítás vagy kép valódi. Mindenesetre megérkezett a játék feltételezett dobozborítója és logója, kaptunk egy-két sejtelmes infót, és egy titokzatos Call of Duty: Elite projekt is felütötte a fejét.
1305028200

Activision Blizzard: a Call of Duty jövője

Az Activision Blizzard pénzügyi beszámolójának egyik legfontosabb része persze a legnagyobb fejőstehén volt: a Call of Duty-sorozatba még több pénzt fektet a cég, még több változat fog belőle készülni, és még grandiózusabb (pénzügyi) célokat kell meghódítania a jövőben. A gépezet tehát nem áll le.
1304789400

Modern Warfare 3 a PlayStation magazinban

Eddig csak a pletykákat hallhattuk, azonban úgy néz ki, hogy a találgatások korának vége. Az Activision nem várja meg az E3-at, hanem a következő havi PlayStation magazinban leplezi le a Call of Duty: Modern Warfare 3-at. Aztán persze az is lehet, hogy ez a legnagyobb pletyka.