Call of Duty: Modern Warfare 3 Nintendo, PC, PlayStation, Xbox

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1315414819

Törölték az akció-kalandjáték Call of Dutyt

Habár nem is olyan régen még az a hír járta a Sledgehammer Call of Duty-mellékágáról, hogy csupán jegelték a projectet, ma azonban Glen Schofield, a csapat főnöke elismerte, az akció-kalandjáték ismérveit magán viselő játék immáron soha nem fog megjelenni. Egyébként a Dead Space-re hasonlított volna.
1315378800

Call of Duty Elite - egy év alatt kétmillió előfizető

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője szép jövőt jósol a Call of Duty Elite-nek, vagyis a szolgáltatásnak, ami nemcsak összefogja az FPS-sorozat rajongóit, de havidíjért különféle extrákat is kínál nekik. Pachter úgy véli, egy év múlva már legalább kétmillió előfizetője lesz a szolgáltatásnak.
1315243922

Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer előzetes

A hétvégén Los Angelesben megrendezték a Call of Duty XP nevezetű össznépi mókát, ahol az Activision lerántotta a leplet a Modern Warfare 3 többjátékos szegmenséről, beleértve a perkeket, a killstreakeket és fegyverek fejlesztésének lehetőségét. Emellett az Elite közösségi rendszerről is megtudhatunk ezt-azt.
1315202419

Újabb Modern Warfare 3 multiplayer előzetes

Ugye egy percig sem hitted azt, hogy végre megpihenhetünk a nagy Call of Duty-tobzódás közepette? Máris itt az új kedvcsináló, mely a Tango Down nevet kapta. Ismét egy tömény és barátságos életkép a Modern Warfare 3 online világából. Unod már, vagy csak most kaptál kedvet hozzá?
1315066611

Egyedi festésű Xbox jön a Modern Warfare 3 mellé

Még mindig Call of Duty, még mindig Modern Warfare 3, a Call of Duty XP-ről bőségesen szállingóznak a friss bejelentések. Mint kiderült, a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenésével együtt egy új, egyedi festésű Xbox 360 is boltokba kerül majd, s bár aranyáron fogják mérni, legalább szépen néz ki.
1315047804

Modern Warfare 3 - újabb kedvcsinálók

A hétvége a Call of Duty-fanok számára mennyei mannával ért fel, számos információ látott napvilágot a multiplayerrel kapcsolatban. A többjátékos üzemmód tegnapi debütálása után a Gametrailers jóvoltából egy csokorra való új mozgóképet sikerült bezsákolnunk. Csekkoljátok!
1314975600

Respawn: jó dolog saját címet fejleszteni

Amikor az Infinity Ward két alapítója, majd a fél cég elhagyta a hajót, nyilván az egyik legnagyobb veszteségük az volt, hogy ott kellett hagyniuk azt a címet, amit hosszú évek alatt ők építettek fel a nulláról. A srácok azonban tanultak az Activision és a Call of Duty leckéjéből.
1314968666

Modern Warfare 3 - leleplező multis trailer

Igen, kedves egybegyűltek, tényleg a Call of Duty: Modern Warfare 3 multiplayer szegmensének világelső előzetesével van dolgunk. Los Angelesben jelenleg is tart a Call of Duty XP nevezetű rendezvény, ahol a népszerű háborús frencsájz van a célkeresztben. A videó üt, ahogy kell.
1314968400

Egyelőre fiókban a Call of Duty akció-kalandjáték

Talán néhányan emlékeztek még arra, hogy az Infinity Ward körüli botrány után mennyi ideig mentek a találgatások, hogy vajon hány stúdió dolgozik a franchise-on, s azok vajon milyen stílusú játékokat készítenek. Nos, a Sledgehammernél most a saját, egyelőre jegelt projektjükről beszéltek.
1314864049

Modern Warfare 3 - a Hardened Edition részletei

Ugyan még nem tekinthetjük hivatalosnak, mivel csak egy lesifotóval van dolgunk, annak viszont túl profi. A Call of Duty: Modern Warfare 3 - Hardened Editiont a hétvégén leplezték volna le Los Angeleseben, végül a szemfüles fotósoknak sikerült rátenniük a kezüket a kiadás európai plakátjára.