Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1320915611

Modern Warfare 3 - eladási rekord az első napon

Sokan tehetjük fel a kérdést: mikor lesz a csúcson a Call of Duty-frencsájz? Mikor éri el legmagasabb eladott darabszámot? Évről-évre rekordot dönt a széria, nincs ez másképpen ezúttal sem. A Modern Warfare 3 az iparág legjobb startját mutatta fel, miután 9,3 millió darabot adtak el belőle az első napon.
1320872265

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Megkésve, de azért összeraktuk a heti megjelenési listát, no nem mintha nem fújnátok kívülről a napokban érkező slágercímekről úgy mindent, amit lehet tudni. A Call of Duty: Modern Warfare 3 már a boltokban van, a The Elder Scrolls V: Skyrim pedig pénteken érkezik - tűkön ülve várjuk!
1320834600

Úton a következő Call of Duty

Az Activision Blizzard stílusosan a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenésének napjára időzítette a pénzügyi helyzetjelentését, egyúttal megerősítette a nem éppen váratlan információt: jövőre is kapunk Call of Dutyt. Egyébként eddig egyetlen játék sem rajtolt akkora készlettel, mint az új rész.
1320784026

Call of Duty: Modern Warfare 3 teszt

Valószínűleg mindenkinek a könyökén jön már az Infinity Ward körüli botrány. A stúdiónak vége, a Call of Dutyval együtt fog elsüllyedni, az Activision pedig belebukik a pénzéhségébe - ezeket hallottuk az utóbbi időben az ellentáborból. A srácoknak tehát sokat kell bizonyítaniuk, és magas lécet kell átugraniuk. Sikerült?
1320761700

Itt a Budapesten csinált Call of Duty-s Jeep-reklám

Megérkezett végre a nyár folyamán Budapesten forgatott reklámfilm, amiben a Jeep legújabb, Call of Duty: Modern Warfare 3 fémjelzésű modelljét promózzák. A videó egy perc hosszú lett, de abszolút megérte lezárni érte a város egy részét - még a Szent István Bazilikát is lerombolják benne.
1320665400

Ellopták a Modern Warfare 3-at szállító teherautót

Hivatalosan holnap jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 3, ami minden előzetes becslés szerint a világtörténelem legnagyobb szórakoztatóipari startját fogja produkálni. Sokan azonban ezt nem tudják kivárni, és inkább a bűn útjára lépnek. Igen, a Call of Duty erre is képes.
1320654889

Az új Call of Duty első negyedórája

A csapból is a Modern Warfare 3 folyik - ami nem is csoda, elvégre holnap jelenik meg az Infinity Ward és a Sledgehammer közös gyermeke. Vannak, akik már javában tolják, ezért az igazán türelmetlenek megtekinthetik a játék első tizenöt percét. Poént előre lelőni ér?
1320577200

Modern Warfare 3 - élőszereplős ökörködés

Úgy tűnik, a Call of Dutynak is van azért némi humorérzéke, legalábbis ez derül ki abból, ha egy pillantást vetünk a legújabb élőszereplős előzetesre. Sam Worthington, Jonah Hill és Dwight Howard főszereplésével tudhatjuk meg: mindegy, hogy veterán vagy vagy noob, a katona benned van.
1320418800

Modern Warfare 3 - megjelenés előtt nem ér tolni

Legalábbis az Xbox 360-as verziót semmiképp. Hiába akadt már "furcsa módon" többek kezébe a Call of Duty: Modern Warfare 3 egy-egy példánya, még akkor is, ha az eredeti, könnyen bajba keverhet, főleg, ha az Xbox Live-ra is csatlakozva vagy. Ban lehet a vége.
1320400817

Csúszik a PC-s Call of Duty: Elite startja

Az Activision visszatartja egy rövid ideig a Call of Duty közösségi rendszerének debütjét a számítógépes platformon, míg PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatok a Modern Warfare 3 premierjével egy időben, késedelem nélkül el fognak indulni. A késés oka: több idő kell a biztonság megteremtéséhez.