Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.

Úton a következő Call of Duty

Az Activision Blizzard stílusosan a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenésének napjára időzítette a pénzügyi helyzetjelentését, egyúttal megerősítette a nem éppen váratlan információt: jövőre is kapunk Call of Dutyt. Egyébként eddig egyetlen játék sem rajtolt akkora készlettel, mint az új rész.

Call of Duty: Modern Warfare 3 teszt

Valószínűleg mindenkinek a könyökén jön már az Infinity Ward körüli botrány. A stúdiónak vége, a Call of Dutyval együtt fog elsüllyedni, az Activision pedig belebukik a pénzéhségébe - ezeket hallottuk az utóbbi időben az ellentáborból. A srácoknak tehát sokat kell bizonyítaniuk, és magas lécet kell átugraniuk. Sikerült?

Itt a Budapesten csinált Call of Duty-s Jeep-reklám

Megérkezett végre a nyár folyamán Budapesten forgatott reklámfilm, amiben a Jeep legújabb, Call of Duty: Modern Warfare 3 fémjelzésű modelljét promózzák. A videó egy perc hosszú lett, de abszolút megérte lezárni érte a város egy részét - még a Szent István Bazilikát is lerombolják benne.

Ellopták a Modern Warfare 3-at szállító teherautót

Hivatalosan holnap jelenik meg a Call of Duty: Modern Warfare 3, ami minden előzetes becslés szerint a világtörténelem legnagyobb szórakoztatóipari startját fogja produkálni. Sokan azonban ezt nem tudják kivárni, és inkább a bűn útjára lépnek. Igen, a Call of Duty erre is képes.

Az új Call of Duty első negyedórája

A csapból is a Modern Warfare 3 folyik - ami nem is csoda, elvégre holnap jelenik meg az Infinity Ward és a Sledgehammer közös gyermeke. Vannak, akik már javában tolják, ezért az igazán türelmetlenek megtekinthetik a játék első tizenöt percét. Poént előre lelőni ér?

Modern Warfare 3 - élőszereplős ökörködés

Úgy tűnik, a Call of Dutynak is van azért némi humorérzéke, legalábbis ez derül ki abból, ha egy pillantást vetünk a legújabb élőszereplős előzetesre. Sam Worthington, Jonah Hill és Dwight Howard főszereplésével tudhatjuk meg: mindegy, hogy veterán vagy vagy noob, a katona benned van.

Modern Warfare 3 - megjelenés előtt nem ér tolni

Legalábbis az Xbox 360-as verziót semmiképp. Hiába akadt már "furcsa módon" többek kezébe a Call of Duty: Modern Warfare 3 egy-egy példánya, még akkor is, ha az eredeti, könnyen bajba keverhet, főleg, ha az Xbox Live-ra is csatlakozva vagy. Ban lehet a vége.

Csúszik a PC-s Call of Duty: Elite startja

Az Activision visszatartja egy rövid ideig a Call of Duty közösségi rendszerének debütjét a számítógépes platformon, míg PlayStation 3-as és Xbox 360-as változatok a Modern Warfare 3 premierjével egy időben, késedelem nélkül el fognak indulni. A késés oka: több idő kell a biztonság megteremtéséhez.

Az 576-ban is lesz Modern Warfare 3 launch party

Egy sztárjátéknak kikiáltott cím ma már Magyarországon sem jelenhet meg úgy, hogy ne kísérje több launch party a boltokba kerülését, a Media Markt mellett az 576 Kbyte is nyitóbulit rendez az új Call of Duty tiszteletére. Nyereményjátékok, bemutatók és persze maga a Modern Warfare 3 vár majd mindenkit.

Maratoni Modern Warfare 3-felvétel

Az IGN élőben eltöltött, több mint négy órát az új Call of Dutyval - az esemény minden percét jó kisdobos módjára megörökítette, így nem maradunk le semmiről. Kólát, hideg élelmet bekészíteni - igen vérbő és akciódús jeleneteknek lehetünk tanúi. Mozizásra fel!