Call of Duty: Modern Warfare 3 , DS, PC, PS3, X360

A világ legnépszerűbb FPS-sorozata az Infinity Ward körüli botrányok után is visszatér. A játékhoz egy raklapnyi DLC érhető el.
1318860000

Sledgehammer: nem kéne szidni a CoD engine-t

Az, hogy a Call of Duty manapság a világ egyik legnépszerűbb játéka, egyben azt is jelenti, hogy rengetegen szeretik szidni. Minden évben megkapjuk, hogy csak egy csőjáték, a multiplayer hülyegyerekeknek való, és egyébként is: még kihajolni sem lehet. Mégis, a legtöbben talán az engine-t szeretik osztani.
1318020923

Itt a Modern Warfare 3 - Redemption trailer

Nincs miért kertelnünk: az Infinity Ward marketingesei ismét kitettek magukért és egy remekül összeállított előzetessel rukkoltak elő ma éjszaka a Call of Duty idei epizódjából. Pörgős, filmszerű - pont olyan amilyennek lennie kell. Az biztos, hogy legalább egyszer emlékezetes lesz a MW3 kampánya.
1317711670

Modern Warfare 3 - Spec Ops Survival tobzódás

Nem csupán a DICE játékában látogathatunk el a festői Párizsba, hiszen a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban is legalább akkora szerepet kap a Szerelem Városa, mint a konkurens termékben. Öt percen keresztül folyik a mámorító harc a Spec Ops Survival játékmódban, a párizsi térképen.
1317486600

A Modern Warfare 3 lehet a karácsonyi sztár

Valószínűleg nem árulunk el nagy titkot azzak, hogy ősszel, év vége felé azért szaporodnak meg annyira a megjelenések, mert közeledik a karácsony. A Nielsen piackutató cég ezért is készíti el évről-évre a felmérését, melyben arról kérdezi az embereket, milyen videojátékot vennének meg az ünnepi szezonban.
1316703600

IW: nem törődünk a Modern Warfare 3-eladásokkal

Csak azért, hogy meglegyen a nap komédiás híre, úgy gondoltuk, idézünk a legújabb Infinity Ward-interjúból, ahol is Robert Bowling azt ecseteli, mennyire nem érdekli őket a tény, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3-ból mekkora példányszámban tudnak majd túladni.
1316595611

Modern Warfare 3 - nem lesz Prestige kiadás

Az Infinity Ward sok hardcore Call of Duty-rajongó kedvét vette el nemrégiben tett bejelentésével, miszerint az elmúlt évek tendenciáját megtörve nem vásárolhatunk full extrás Prestige Editiont a Modern Warfare 3-ból. A legteljesebb gyűjtői változat hiánya semmilyen módon nem befolyásolja a fejlesztést.
1316505600

Call of Duty: Elite - elindult a PS3-as bétateszt

A megjelenés közeledtével végre a PlayStation 3-as játékosok is belekóstolhatnak a Call of Duty: Elite-be, az Activision a minap bejelentette, hogy kezdetét vette a bétateszt a Sony konzolján is, a meghívók első részét már kiküldték. A rendszer Modern Warfare 3-mal együtt rajtol majd.
1315644596

Jövőre tárgyalják Westék perét az Activision ellen

Úgy néz ki, még jó pár hónap, mire Jason West és Vince Zampella tárgyalása elkezdődhet az Activision ellen benyújtott keresetük kapcsán. Az egész játékipar egyik legérdekesebb ügye lesz, hogy a bíróság vajon melyik félnek ad majd igazat, a távozóknak vagy a kiadónak.
1315578600

Az Activisioné a ModernWarfare3.com

Bár alapvetően evidens lenne, hogy egy kiadó igyekszik lefoglalni a játékaihoz köthető internetes címeket, a ModernWarfare3.com esetében megelőzte valaki az Activision, ráadásul duplán tett keresztbe neki: a webcím egy ideig a Battlefield 3 hivatalos oldalára irányította a látogatókat.
1315414819

Törölték az akció-kalandjáték Call of Dutyt

Habár nem is olyan régen még az a hír járta a Sledgehammer Call of Duty-mellékágáról, hogy csupán jegelték a projectet, ma azonban Glen Schofield, a csapat főnöke elismerte, az akció-kalandjáték ismérveit magán viselő játék immáron soha nem fog megjelenni. Egyébként a Dead Space-re hasonlított volna.