Carmageddon: Reincarnation PC

2012-ben feltámad a Carmageddon, letölthető címként alapozza meg az ámokfutók virtuális kielégülését.

Carmageddon: Reincarnation - akcióban a futómű

Bizony, jól olvastátok: ezúttal a Carmageddon: Reincarnation mögött álló technológiát nézhetjük meg közelebbről, azon belül is a verdák futóművét működés közben. Meg kell hagyni, szépen rugózik az aszfaltszaggató.

Carmageddon: Reincarnation - a jövő év elején

A jövő év elején mutatkozhat be a Carmageddon: Reincarnation a játékosok előtt is, igaz, első körben csak a Steam Early Access keretei között játszhatunk az új résszel. Kickstarteresek előnyben.

Carmageddon: Reincarnation - next-gen gépekre is

A Stainless Games a következő generációs konzolokra is elkészíti a Carmageddon: Reincarnationt, miután egyik részvényese jókora tőkével pumpálta fel a projektet. A fejlesztők örülnek a lehetőségnek.

Carmageddon: Reincarnation - friss részletek

A Stainless Games végre megtörte a csendet a Carmageddon-remake kapcsán, és egy hosszú blogbejegyzésben tért ki az autós cím engine-jére, játékmenetére, valamint két screenshotot is mellékelt.

E3 2012: Első teaseren az új Carmageddon

Elgázolt járókelők, szélvédőre fröccsenő vér és a motorháztetőre ragadt meleg agyvelő. Csakis a Carmageddon: Reincarnation-ről beszélhetünk, melyhez pont az E3 idejére érkezett az első mozgókép. A cím még alfa-státuszban leledzik, de már most rendkívül hangulatos darab.

E3 2012: Mobilokra költözik a Carmageddon

A Stainless Games bejelentette, hogy a Carmageddon klasszikus első része mobileszközökre, iOS-es és androidos okostelefonokra, illetve tabletekre költözik. A játékot egy napig ingyen tölthetik majd le a játékosok, amiért a legújabb játék Kickstarter-akciója sikerrel járt.

Kickstarterre gyúrnak a Carmageddon fejlesztői is

Rajongói pénzre számít a Stainless is, annak érdekében, hogy megfelelően tudják finanszírozni a készülő Carmageddon: Reincarnationt. A tavaly bejelentett reboothoz további 400 ezer dollár szükséges ahhoz, hogy befejezzék a címet. Új képeink is vannak.

Carmageddon: Reincarnation - az első képek

A Stainless 12 év után hozza el a Carmageddon tényleges következő részét, amely egyfajta remake-je lesz a klasszikus első résznek. Reincarnation művészeti stílusa is hűen követi a régi eszméket, de persze egy-két újdonságra azért számíthatunk majd.

Carmageddon - ragaszkodj a névhez

A Stainless Games vezetője beszélt arról, hogy a kisebb fejlesztőcsapatoknak igyekezniük kell megtartani a saját maguk által létrehozott ütős címeket, s nem eladni azokat a nagy kiadóknak. Néha persze nincs más választás, és a dolgok csak egyre nehezebbé válnak.

Fizettek a Carmageddonért az eredeti készítők

Miért nem készült az utóbbi jó sok évben Carmageddon-játék? Nos, úgy néz ki, a válasz megérkezett, egyenesen az eredeti játékokat készítő Stainless Games háza tájáról: évek óta próbálják megvenni valahogy a licencet, de végül csak most sikerült megkaparintani azt a Square Enixtől.