Rainbow 6: Patriots PC, PS3, X360

Visszatér a Rainbow Six-sorozat, ezúttal minden eddiginél történetközpontúbb epizódot kapunk.
1331204400

GDC 2012: Változik a Rainbow Six fejlesztőcsapata

Amikor bejelentették a Rainbow Six: Patriots fejlesztését, és annak irányát, sokan örültek: végre valami történet és filmszerűség is kerül a játékba. Valószínűleg azonban még többen nem örültek, mert a Ubisoft nemrég drámai változásokat eszközölt a fejlesztőcsapat felépítésében.
1323585891

VGA 2011: Az első Rainbow 6: Patriots előzetes

A 2013-ban érkező Rainbow 6: Patriotsról ugyan már érkezett egy videó, az azonban nem igazi előzetes volt, hanem egy target render anyag, amit a fejlesztés során készítettek maguknak a Ubisoft srácai. Az első trailer most érkezett meg, és bár sok mindent nem mutat, de kedvcsinálónak több, mint kiváló.
1322557227

Rainbow Six: Patriots - újabb részletek érkeztek

Tisztázott pár kérdést a Ubisoft az új Rainbow Six-szel kapcsolatban, emellett hivatalosan is kiadta a már kiszivárgott target render videót, és csatolt mellé pár képet a taktikai akciójátékból. Lássuk, hogy miként sikerül majd borsot törni a terroristák orra alá!
1320352320

Rainbow 6: Patriots bejelentés és látnivalók

A Ubisoft ma este hivatalosan is bejelentette a Rainbow Six-sorozat legújabb epizódját, amely a pletykáknak és várakozásoknak megfelelően a Patriots alcímet kapta. Az új játék minden eddiginél történetközpontúbb megközelítést ígér, de csak 2013-ban - addig kell rá várnunk ugyanis.
1319986800

Patriots lehet az új Rainbow Six alcíme

Korábban már hallottunk pletykákat az esetleges történetről, és arról is, hogy milyen morális döntésekkel kell majd szembenéznünk a Rainbow Six következő részében, s ahogy szokták mondani, nem zörög a haraszt, ha nem lövik hátulról géppuskával, ugyebár.
1308902449

Morális döntések az új Rainbow Sixben?

A Kotaku birtokába jutott jelentés szerint a következő Rainbow Six-játékban erkölcsi döntések elé állíthatják kommandósainkat, ezzel színesítve a játékmenetet. Bár a szivárvány hatos újabb terroristavadászatát még hivatalosan nem jelentették be, de már rengeteget hallottunk róla.
1307289600

New Yorkba megy az új Rainbow Six?

A korábbi feltételezésekkel ellentétben a Ubisoft mégsem folytatja a Rainbow Six: Vegas sorozatot, a legutóbbi pletykák szerint az új rész New Yorkban fog játszódni, és sokkal inkább hasonlít majd az előző részekre, mint a kaszinóvárosi akciókat feldolgozó epizódokra. A Ubisoft még nem árult el semmit.
1304607604

Folytatódik a Rainbow Six-sorozat?

A jelek szerint a Ubisoft már javában dolgozik a Tom Clancy regényeinek világán alapuló taktikai FPS új részén, legalábbis egy fejlesztő Linkedin profiljának tanúsága szerint. A szakmai referenciákat gyűjtő közösségi oldal amúgy is kincsesbánya a pletykákat kedvelők számára. Idő előtt lepleződött le az új R6?