The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

The Last of Us - a next-gen előszele

Nem, nem (csak) azért a next-gen előszele a The Last of Us, mert látványos, monumentális, okos és összetett, de a Naughty Dog játékában debütál a PlayStation 4 egyik jó előre beharangozott újdonsága is. Fapadosan persze.

The Last of Us - üdvözlet Lincolnból

A béta demóban szereplő kihalt kisvárost, Lincolnt is láthatjuk a The Last of Us legújabb kedvcsinálóin. A tömény gameplay jelenetek mellett egy csokornyi káprázatos képet is megcsodálhattok.

The Last of Us bétateszt

Húsz éve már, amikor egy gyilkos gombafaj ráébresztette az emberiséget arra, hogy mennyire esendőek vagyunk. Kártyavárként omlott össze a társadalom, a természet utat tört magának a betonrepedések közt.

Befejeződtek a The Last of Us munkálatai

Úgy tűnik, a Naughty Dog befejezte a The Last of Us munkálatait, jöhet a lemezek sokszorosítása, azután pedig a várva-várt megjelenés. Két hét múlva azért még kapunk egy demót belőle.

The Last of Us - a második tévéreklám

Nyissuk a hetet a The Last of Usszal, befutott a játék második TV-szpotja. Sok újdonságot nem mutat persze, hiszen itt a kedvcsináláson van a lényeg, de mindenképpen nézzétek meg, fél perc elfoglaltságot jelent mindössze!

The Last of Us - találkozás a fertőzöttekkel

A Naughty Dog új fejlesztői naplóval örvendeztette meg a várakozásban megőszült rajongókat. Ezúttal a The Last of Us kreatív direktora és rendezője mesél nekünk az ellenségekről, valamint Joel és Ellie kapcsolatáról.

The Last of Us - traileren a speciális kiadások

A Naughty Dog alkotása simán megérdemli, hogy a gyűjtői kiadásával lepjük meg magunkat. Most a fejlesztők egy videó keretében is bemutatják az egyenként 80 euróba kerülő Ellie és Joel Edition tartalmát.

The Last of Us - csodálatos kietlenség

Befutott a The Last of Us második fejlesztői naplója, melyben a szemet gyönyörködtető posztapokaliptikus környezet kapja a főszerepet. A természet lassan visszahódítja azt, ami az övé.

The Last of Us - új trailer és TV-reklám

Az Amazon webáruház exkluzív trailerrel készült a húsvéti locsolásba belefáradt fiúknak és lányoknak, de a Sony sem unatkozott az ünnepek alatt: ütős TV-szpottal borzolja az idegeinket. Nem semmi kedvcsinálók várnak ránk.

Tizenhat óra hosszú a The Last of Us kampánya

Az EvolveEntnek adott interjújában a Naughty Dog munkatársa kifejtette, hogy vérmérsékletünktől függően, akár 16 órás játékidőre számíthatunk a The Last of Usban. Ajánlott lesz lopakodni és mindenhova bekukkantani.