The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

Már két éve készül a The Last of Us

Nem apad el az információáramlás a The Last of Us kapcsán. A Naughty Dog csapata kétfelé oszlott mikor elkezdtek dolgozni a legújabb PS3-exkluzív címen. Ennek már két éve, de az Uncharted 3 végeztével már mindenki a The Last of Us-on izzad. Nem volt könnyű titokban tartani a játékot.

The Last of Us - az Enslaved designere dirigálja

A VGA-t megelőző zseniális felszopóhadjárat után, a konkrét bejelentést követően megindultak a találgatások a legújabb PS3-exkluzív cím kapcsán. Sokan találgattak a szinkronhangok mögött rejtőző valódi arcokra, mígnem a Naughty Dog tisztázott pár nyitott kérdést.

VGA 2011: Bemutatkozik a The Last of Us

Végre hivatalosan is lehullt a lepel a PlayStation 3 legújabb exkluzív játékáról, amit a Naughty Dog szállít majd, és ami afféle I Am Legend beütésű túlélő horror lesz. Figyelem, az itt látható trailer a The Last of Us motorjával készült, és a játék még az Uncharted 3-nál is sokkal szebb!

The Last of Us-utalás az Uncharted 3-ban?

A hírek szerint a Sony meglehetősen tudatosan készült a hétvégén bemutatandó The Last of Us promózására: már az Uncharted 3-ban is elrejtettek egy utalást az új PS3-exkluzívra vonatkozóan. Persze a feltételezés csak akkor állja meg a helyét, ha elhisszük, hogy egy gyilkos gombafajról szól majd a játék.

Friss The Last of Us látnivalók érkeztek

Az idei VGA díjátadó ceremónián leplezik le a legújabb PS3-exkluzív címet, a The Last of Ust. A játék hivatalos oldala is frissült az elmúlt órákban, így új képet és bővített videót is megcsodálhatunk belőle. Ugyan nem árul el semmi konkrétumot, de mégis kézzel fogható.

VGA 2011: A PlayStation 3-exkluzív játék teasere

Ahogy azt korábban megírtuk, a Video Game Awards során egy PlayStation 3-exkluzív játékot is be fognak mutatni. Korábban új God of Warra és a Smash Bros.-hoz hasonló Title Fightra tippelt a közvélemény, azonban az új teaser ezekre a találgatásokra némileg rácáfol. Mutatjuk azonnal.