The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

The Last of Us - 15 perc a világvége után

Vadonatúj kedvcsináló látott napvilágot a Naughty Dog soron következő fejlesztéséből. Egy negyedórás gameplay felvételről van szó, amit múlt hétvégén vetítettek le a PAX Prime-on, valamint még a júniusi E3-on zárt ajtók mögött. A játékmenet több markáns összetevőből áll, mazsolázzunk kedvünkre!

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.

GC 2012: The Last of Us hangulatbomba

Mit lehet elmondani a The Last of Usról? Egyrészt a Naughty Dog fejleszti, szóval ez garancia a minőségre. Másrészt remekül néz ki. Ami azonban ezeknél is fontosabb, hogy végre valaki igazán komolyan és felnőttesen kezeli az apokalipszis utáni világot. Örülünk.

Új szereplővel erősít a The Last of Us

Megint Comic-Con, megint bejelentés: a Naughty Dog a The Last of Us társaságában turnézott San Diegóban, és ahol leleplezte a játék egyik mellékszereplőjét. Bill, a bogaras vénember segít majd verdát építeni Ellie-nek és Joelnek, a találkozásuk egy részletét most egy átvezető is megörökíti.

The Last of Us - Jimmy Fallon ezt sem kímélte

Szinte látjuk lelki szemeink előtt, hogy az olvasók egy része értetlenül hördül fel: "miért kell már megint Jimmy Fallont tolni, annyira nem vicces az ember, meg hát különben sem ért a játékokhoz!" Valahol igazuk is van, de mit csináljunk, ha olyan játékokat vesz elő, mint a The Last of Us?

E3 2012: Last of Us csak jövőre, új képek jöttek

A Sony egyik legígéretesebb címe jelen pillanatban kétségtelenül a PlayStation 3-exkluzív The Last of Us, azonban még jó ideig kell rá várni, a cég szerint nincs esély az idei megjelenésre. Sebaj, addig vélhetően temérdek látnivalóval csillapíthatjuk a fájdalmunkat - ilyenek az új screenshotok is.

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.

E3 2012: The Last of Us - az első gameplay

A Sony hajnali sajtókonferenciáján mutatták be az első gameplay anyagot a Naughty Dog legújabb fejlesztéséből, a The Last of Usból. A játék kétségtelenül magán viseli az Uncharted-széria jegyeit, de a hangulat egészen elképesztő, és akkor a mesés grafikát még nem is említettük!

Új trailert kapott a The Last of Us

Szinte fű alatt érkezett a The Last of Us új előzetese, de nem orroltunk meg érte a fejlesztőkre - a meglepetés mindig örvendetes, főleg manapság, mikor a kiadóknak még a legfontosabb konferenciaanyagaikat is nehéz lakat alatt tartaniuk. Az új trailer inkább kedvcsináló, sok újat nem tudunk meg a játékról.

The Last of Us - Annie Wersching a szereplők közt

A 24 rajongókon kívül valószínűleg senki nem tudja, ki az az Annie Wersching, de ez nem jelentett problémát a Naughty Dog számára, amikor úgy döntöttek, szerződtetik a leányzót egy szerepre. Wersching csatlakozását maga a kreatív igazgató közölte Twitteren.