The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

VGA 2012: Új szereplőt kap a The Last of Us

A tavalyi Video Game Awards legizgalmasabb pillanatait egyértelműen a The Last of Us okozta, a Naughty Dog viszont az idei díjátadóra is ígér meglepetéseket a játék kapcsán. Például egy új szereplőt.

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.

Képregény készül a The Last of Us alapján

Kellemes bejelentés futott be a Comic-Conról, a Dark Horse képregényt készít a The Last of Us előzményei alapján. A négyrészes sorozat főszereplője Ellie lesz, és a játék készítői is közreműködnek az alkotói folyamatokban; azt akarják, hogy az is értse és élvezze a sztorit, aki amúgy nem játszana a programmal.

The Last of Us - 15 perc a világvége után

Vadonatúj kedvcsináló látott napvilágot a Naughty Dog soron következő fejlesztéséből. Egy negyedórás gameplay felvételről van szó, amit múlt hétvégén vetítettek le a PAX Prime-on, valamint még a júniusi E3-on zárt ajtók mögött. A játékmenet több markáns összetevőből áll, mazsolázzunk kedvünkre!

GC 2012: Az első galériafrissítés

Irgalmatlanul sok screenshot érkezik a Gamescomról, folyamatosan dolgozzuk fel őket, de még mindig nem látunk a végére. A kiállítás első galériafrissítése következik most, benne olyan anyagokkal, mint az Army of Two, a Call of Duty, a Crysis, a God of War, a Star Trek és a The Last of Us.

GC 2012: The Last of Us hangulatbomba

Mit lehet elmondani a The Last of Usról? Egyrészt a Naughty Dog fejleszti, szóval ez garancia a minőségre. Másrészt remekül néz ki. Ami azonban ezeknél is fontosabb, hogy végre valaki igazán komolyan és felnőttesen kezeli az apokalipszis utáni világot. Örülünk.

Új szereplővel erősít a The Last of Us

Megint Comic-Con, megint bejelentés: a Naughty Dog a The Last of Us társaságában turnézott San Diegóban, és ahol leleplezte a játék egyik mellékszereplőjét. Bill, a bogaras vénember segít majd verdát építeni Ellie-nek és Joelnek, a találkozásuk egy részletét most egy átvezető is megörökíti.

The Last of Us - Jimmy Fallon ezt sem kímélte

Szinte látjuk lelki szemeink előtt, hogy az olvasók egy része értetlenül hördül fel: "miért kell már megint Jimmy Fallont tolni, annyira nem vicces az ember, meg hát különben sem ért a játékokhoz!" Valahol igazuk is van, de mit csináljunk, ha olyan játékokat vesz elő, mint a The Last of Us?

E3 2012: Last of Us csak jövőre, új képek jöttek

A Sony egyik legígéretesebb címe jelen pillanatban kétségtelenül a PlayStation 3-exkluzív The Last of Us, azonban még jó ideig kell rá várni, a cég szerint nincs esély az idei megjelenésre. Sebaj, addig vélhetően temérdek látnivalóval csillapíthatjuk a fájdalmunkat - ilyenek az új screenshotok is.

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.