The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

3,4 millió The Last of Us

Ha a magas értékelések, a rajongói visszajelzések vagy éppen a játékeladási toplisták alapján nem lett volna elég egyértelmű, a Sony számai segítenek belátni: a The Last of Usnak jól megy.

Brit toplista: még mindig a The Last of Us vezet

A The Last of Us az első olyan cím 2013-ban, ami egy teljes hónapon keresztül vezette a brit játékeladási toplistát, és ugye ki tudja, meddig őrizgeti majd az aranyérmet az uborkaszezon kellős közepén.

Blogajánló: Támadnak az élőholtak!

Hosszabb szünet után, de nem elfeledve, sőt megújult erővel visszatért a blogajánló. Nem is váratunk meg benneteket, lássuk, mely blogok voltak a legjobbak az elmúlt héten.

The Last of Us - túlélési praktikák

Habár a The Last of Us már néhány hete a boltokban van, a negyedik fejlesztői napló csak most futott be. Az alábbiakban megismerkedhetünk a brutális harcokkal és a túlélés mechanikájával.

Még mindig a The Last of Us megy a briteknél

Harmadik hete vezeti a brit toplistát a The Last of Us, egyik új megjelenés sem tudta megszorongatni a Naughty Dog remekét. Azért harmadával visszaestek az eladásai, de ez természetes.

A Naughty Dog lenyúlta Ellen Page képmását?

A népszerű színésznőnek, Ellen Page-nek nem tetszik a The Last of Us, mivel elmondása szerint a készítők egyszerűen lenyúlták az arcmását Ellie megformálásához. Ami nem lenne baj, de ott van ugye a Beyond: Two Souls.

Brit toplista: még mindig a The Last of Us

Még mindig a The Last of Us vezeti a brit toplistát, ami mondjuk nem meglepetés, mert a múlt héten nem is jelent meg olyan játék, ami meg tudta volna szorongatni. MotoGP 13? Ne vicceljünk!

Rég nem látott siker a The Last of Us

A The Last of Us nemcsak vezeti a brit játékeladási toplistát, de az L.A. Noire óta nem volt olyan új cím, ami ekkora sikert aratott volna az országban. Az Uncharted 3-ra azért nem vert rá.

The Last of Us teszt

A pusztító járvány rövid idő alatt legyűrte az emberi civilizációt. Két évtized múltán már csak romok és elállatiasodott emberi roncsok emlékeztetnek arra, hogy egykoron mi uraltuk a Föld nevű bolygót.

Ma este The Last of Us launch party lesz

Holnap jelenik meg a Naughty Dog várva-várt posztapokaliptikus játéka, a The Last of Us, de a Konzolok Szervizében már ma 21 órától stílusos körülmények között töltheted a várakozás utolsó óráit.