The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

E3 2013: Itt a The Last of Us launch trailere

Pénteken kerül a boltokba a Naughty Dog megható posztapokaliptikus játéka, a The Last of Us. A Sony az E3-ra időzítette a launch trailer premierjét, amelytől egy csapásra szaladnánk a boltba, ha már kapható lenne.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rovatunk legfrissebb része amolyan The Last of Us-kiadásnak minősül, mert bár lesznek más megjelenések is, azok messze nem olyan nívós címek, és amúgy sem foglalkozik velük senki az E3 miatt.

The Last of Us - az első húsz perc

A jövő hét nem csupán az E3 miatt lesz hangos, hanem azért is, mert június 14-én debütál a Naughty Dog legújabb játéka, a The Last of Us. Tudjuk, nem szép dolog spoilerrel fokozni a kedélyeket, de most megtesszük.

The Last of Us - traileren a többjátékos mód

A tegnapi hivatalos lepellerántás után megérkezett az első előzetes a The Last Us multiplayeréről. A Fractions névre hallgató online porcióban a túlélők két csoportja csap össze az erőforrásokért. Élőszereplős TV-reklámunk is van.

The Last of Us - bemutatkozik a multiplayer

Végre megtörte a csendet a Naughty Dog és lerántotta a leplet a The Last of Us sokáig titkolt többjátékos üzemmódjáról. Mi is megtettük volna, de kötötte a kezünket az embargó. Képekkel illusztrált anyag következik.

The Last of Us - ilyen lesz a multi?

Rejtély egyelőre, hogy a Naughty Dog miért titkolózik ennyire a The Last of Us multija kapcsán: azt ugye tudjuk, hogy lesz többjátékos mód a játékban, de fogalmunk sincs arról, hogy mit kell benne csinálni.

The Last of Us - elérhető a demó, új képek

Letölthetővé vált a The Last of Us demója, de csak a God of War: Ascension tulajdonosai számára. A kipróbálható változat segít leküzdeni a várakozást, a többiek számára egy csokor csudálatos képet ajánlhatunk.

The Last of Us - a Season Pass részletei

A Naughty Dog bejelentette, hogy három DLC-vel bővül a The Last of Us a megjelenés után. Húsz dolcsiért Season Passt is válthatunk a játékhoz, így harminc százalékos kedvezményben részesülünk.

Elindult az élőszereplős The Last of Us-sorozat

A What Remains ugyan nem hivatalos próbálkozás, viszont az eddigiek alapján egész jól visszaadja a két hét múlva megjelenő The Last of Us hangulatát. Helyben nézhetitek meg a húszperces első részt.

The Last of Us - a halálos döntésekről

Mára is jutott némi anyag a The Last of Usból, ezúttal a harmadik fejlesztői naplót nyújtjuk át nektek, melyben a súlyos döntésekről és azok következményreiről lesz szó. Ha nem vigyázunk, könnyedén elpatkolhatunk.