The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

Bámulatos képeken a The Last of Us

A Naughty Dog lényegében kipréseli a maximumot a PlayStation 3-ból - a legújabb The Last of Us-képeken gyönyörű karaktermodelleket és lélegzetelállító tájképeket vizslathatunk meg. Könny szökik a szemünkbe.

The Last of Us - május végén jön a demó

A Naughty Dog megerősítette, hogy május végén érkezik a The Last of Us demója, valamivel később a játék eredeti megjelenési dátumához képest. Úgy néz ki, a csúszás húzta magával a kipróbálható változatot is.

The Last of Us - fejlesztői naplón a fertőzöttek

A Naughty Dog játékának legújabb fejlesztői naplójában a fertőzött ellenségek kapják a főszerepet. Kiderül, hogy mi inspirálta a készítőket - a tervektől egészen a kész műig végigkísérhetjük a folyamatot.

Hivatalosan is késik a The Last of Us

Ahogy arra a játéküzletek weboldalai alapján következtetni lehetett, valóban késik a The Last of Us. Hathetes csúszásról van szó, a Naughty Dog szerint pusztán több fejlesztési időre van szükségük.

Másfél hónapot késhet a The Last of Us

Két amerikai áruház is módosította a weboldalán a The Last of Us megjelenési dátumát, ami alapvetően nem jelentene problémát, ha a Sony korábban már nem tűzte volna ki a premier pontos napját.

The Last of Us - újabb gameplay jelenetek

Így induljon minden hétfő: raklapnyi látnivaló érkezett a The Last of Usból. Vannak képeink, és egy tízperces videót is megtekinthettek a Gametrailers jóvoltából, amiben új gameplay jelenetek is helyet kaptak többek között.

The Last of Us demó a God of War: Ascensionhöz

A Sony bejelentette, hogy a God of War: Ascension-vásárlók mindenki másnál korábban megkapják a The Last of Us demóját. Azt még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik meg a kipróbálható verzió.

The Last of Us - a speciális kiadások részletei

A Sony bejelentette a The Last of Us Európában megjelenő gyűjtői kiadásait. Kétféle csomagra számíthatunk, melyek a főszereplők neveit viselik. Tekintsd meg az Ellie és a Joel Editiont!

The Last of Us - ismerd meg Tesst!

A múlt héten levetített VGA-trailerben új túlélővel gazdagodott a szereplőgárda. Joel partnere, Tess jól mozog a feketepiacon, de a bűnözők szemében is tiszteletet vívott ki. A nő intelligens és magabiztos - mi kell még?

The Last of Us - motion capture élesben

A Naughty Dog nem aprózza el az élethűséget, hús-vér színészeket alkalmaz Joel és Tess életre keltéséhez. Ezúttal a kulisszák mögé tekintünk - megtudjuk, mitől olyan autentikus a mozgás és a mimika.