The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
1345014000

GC 2012: The Last of Us hangulatbomba

Mit lehet elmondani a The Last of Usról? Egyrészt a Naughty Dog fejleszti, szóval ez garancia a minőségre. Másrészt remekül néz ki. Ami azonban ezeknél is fontosabb, hogy végre valaki igazán komolyan és felnőttesen kezeli az apokalipszis utáni világot. Örülünk.
1342364400

Új szereplővel erősít a The Last of Us

Megint Comic-Con, megint bejelentés: a Naughty Dog a The Last of Us társaságában turnézott San Diegóban, és ahol leleplezte a játék egyik mellékszereplőjét. Bill, a bogaras vénember segít majd verdát építeni Ellie-nek és Joelnek, a találkozásuk egy részletét most egy átvezető is megörökíti.
1339925631

The Last of Us - Jimmy Fallon ezt sem kímélte

Szinte látjuk lelki szemeink előtt, hogy az olvasók egy része értetlenül hördül fel: "miért kell már megint Jimmy Fallont tolni, annyira nem vicces az ember, meg hát különben sem ért a játékokhoz!" Valahol igazuk is van, de mit csináljunk, ha olyan játékokat vesz elő, mint a The Last of Us?
1339046867

E3 2012: Last of Us csak jövőre, új képek jöttek

A Sony egyik legígéretesebb címe jelen pillanatban kétségtelenül a PlayStation 3-exkluzív The Last of Us, azonban még jó ideig kell rá várni, a cég szerint nincs esély az idei megjelenésre. Sebaj, addig vélhetően temérdek látnivalóval csillapíthatjuk a fájdalmunkat - ilyenek az új screenshotok is.
1338883860

E3 2012: Ez történt a Sony sajtókonferenciáján

Gyengék voltunk mind lelkileg, mind fizikailag - vagy csak vénülünk. Úgy döntöttünk, az eredeti tervekkel ellentétben nem követjük élőben a Sony sajtókonferenciáját, a japánok hajnali 3 órakor kezdődő bulijáról ezért csak egy összefoglalóval és persze a show felvételével készültünk.
1338882696

E3 2012: The Last of Us - az első gameplay

A Sony hajnali sajtókonferenciáján mutatták be az első gameplay anyagot a Naughty Dog legújabb fejlesztéséből, a The Last of Usból. A játék kétségtelenül magán viseli az Uncharted-széria jegyeit, de a hangulat egészen elképesztő, és akkor a mesés grafikát még nem is említettük!
1337167800

Új trailert kapott a The Last of Us

Szinte fű alatt érkezett a The Last of Us új előzetese, de nem orroltunk meg érte a fejlesztőkre - a meglepetés mindig örvendetes, főleg manapság, mikor a kiadóknak még a legfontosabb konferenciaanyagaikat is nehéz lakat alatt tartaniuk. Az új trailer inkább kedvcsináló, sok újat nem tudunk meg a játékról.
1335684600

The Last of Us - Annie Wersching a szereplők közt

A 24 rajongókon kívül valószínűleg senki nem tudja, ki az az Annie Wersching, de ez nem jelentett problémát a Naughty Dog számára, amikor úgy döntöttek, szerződtetik a leányzót egy szerepre. Wersching csatlakozását maga a kreatív igazgató közölte Twitteren.
1330786854

Vadiúj képeken a The Last of Us

Megosztott pár érdekességet a Naughty Dog referense a hivatalos PlayStation Blogon. A The Last of Us első videójában látott jelenetet vesézik ki a srácok, de friss, ropogós képek is napvilágot láttak a stúdió első, csak felnőtteknek szánt játékából. Istenkirály cím van készülőben.
1330439443

The Last of Us - merőben eltér az Unchartedektől

A két Naughty Dog-veterán, Bruce Straley és Neil Druckmann elhintett pár konkrétumot a PlayStation Magazine aktuális számában a The Last of Us-ról. Ebből kiderül, hogy a játék merőben eltér az Unchartedektől, s inkább a történetre fókuszál, mintsem az ugribugrira.