The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

Készül a The Last of Us-mozifilm?

A Sony levédette az esetleges mozifilmre utaló domain címeket. Mielőtt még valaki tapsolna örömében, nem árt megjegyezni, hogy megerősítés még nem történt. Lehet, hogy a Sony Pictures csak be akarja biztosítani magát.

Corrinne Yu elhagyta a Microsoftot

A Halo 4 engine-jéért felelős programozó felmondott a 343 Industries csapatának, s már a Naughty Dog sorait erősíti. A "női Carmacknak" kikiáltott hölgyemény igazi tehetség, játékipari befolyása megkérdőjelezhetetlen.

VGX 2013: Megvannak a jelöltek

Szűk három hét van hátra az idei VGA-ig... akarom mondani VGX-ig, a Spike pedig közzétette a díjátadó jelöltjeit. A legtöbb jelölést a GTA V, az új BioShock és a The Last of Us kapta.

Érkezik a The Last of Us: Left Behind DLC

A Naughty Dog az ígérteknek megfelelően lerántott a leplet az The Last of Us egyjátékos kampányát bővítő letölthető tartalomról, amely Left Behind néven kell keresnünk. Ellie-t irányítjuk benne és előzménytörténet lesz.

The Last of Us - folytatást kapott a rajongói film

Noha június óta játszható a játék, nem csitul a The Last of Us-láz: elkészült az Iron Horse Cinema Production rajongói kisfilmjének második felvonása, sőt a készítők már a harmadik része is gyűjtenek.

Íme, a Golden Joystick Awards 2013 győztesei

Pénteken tartották meg a harmincegyedik Golden Joystick Awards díjátadót, ahol a játékosok dönthettek különböző kategóriákban arról, hogy melyek legyenek az elmúlt év legjobb játékai.

The Last of Us - ilyen lesz az új DLC

Amerikában mától, Európában pedig holnaptól tölthető le a The Last of Us új DLC-je, ami három multiplayer térképpel bővíti a játékot. A Naughty Dog látnivalókkal mutatja be a kiegészítőt.

Kibővül a The Last of Us

Az ígéreteknek megfelelően a Naughty Dog lerántotta a leplet a The Last of Us soron következő három letölthető tartalmáról. A játék mellé Season Pass-t is válthatunk 19,99 euróért. Igen, lesz sztori-DLC is.

Letarolta a GTA V a brit toplistát

Ahogy az várható volt, a Grand Theft Auto V letarolta a brit játékeladási toplistát, egészen konkrétan alig vettek más játékot a múlt héten az Egyesült Királyságban. A rekorddöntögetés itt sem maradt el.

The Last of Us - itt az Interrogration mód

A Naughty Dog kiadott egy ingyenes frissítést Ellie és Joel kalandjához, melyben egy új multiplayer játékmód debütál, név szerint az Interrogration. A kötelező hibajavítások mellett a "vallatás" jó mókának ígérkezik.