The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

The Last of Us - a második tévéreklám

Nyissuk a hetet a The Last of Usszal, befutott a játék második TV-szpotja. Sok újdonságot nem mutat persze, hiszen itt a kedvcsináláson van a lényeg, de mindenképpen nézzétek meg, fél perc elfoglaltságot jelent mindössze!

The Last of Us - találkozás a fertőzöttekkel

A Naughty Dog új fejlesztői naplóval örvendeztette meg a várakozásban megőszült rajongókat. Ezúttal a The Last of Us kreatív direktora és rendezője mesél nekünk az ellenségekről, valamint Joel és Ellie kapcsolatáról.

The Last of Us - traileren a speciális kiadások

A Naughty Dog alkotása simán megérdemli, hogy a gyűjtői kiadásával lepjük meg magunkat. Most a fejlesztők egy videó keretében is bemutatják az egyenként 80 euróba kerülő Ellie és Joel Edition tartalmát.

The Last of Us - csodálatos kietlenség

Befutott a The Last of Us második fejlesztői naplója, melyben a szemet gyönyörködtető posztapokaliptikus környezet kapja a főszerepet. A természet lassan visszahódítja azt, ami az övé.

The Last of Us - új trailer és TV-reklám

Az Amazon webáruház exkluzív trailerrel készült a húsvéti locsolásba belefáradt fiúknak és lányoknak, de a Sony sem unatkozott az ünnepek alatt: ütős TV-szpottal borzolja az idegeinket. Nem semmi kedvcsinálók várnak ránk.

Tizenhat óra hosszú a The Last of Us kampánya

Az EvolveEntnek adott interjújában a Naughty Dog munkatársa kifejtette, hogy vérmérsékletünktől függően, akár 16 órás játékidőre számíthatunk a The Last of Usban. Ajánlott lesz lopakodni és mindenhova bekukkantani.

Bámulatos képeken a The Last of Us

A Naughty Dog lényegében kipréseli a maximumot a PlayStation 3-ból - a legújabb The Last of Us-képeken gyönyörű karaktermodelleket és lélegzetelállító tájképeket vizslathatunk meg. Könny szökik a szemünkbe.

The Last of Us - május végén jön a demó

A Naughty Dog megerősítette, hogy május végén érkezik a The Last of Us demója, valamivel később a játék eredeti megjelenési dátumához képest. Úgy néz ki, a csúszás húzta magával a kipróbálható változatot is.

The Last of Us - fejlesztői naplón a fertőzöttek

A Naughty Dog játékának legújabb fejlesztői naplójában a fertőzött ellenségek kapják a főszerepet. Kiderül, hogy mi inspirálta a készítőket - a tervektől egészen a kész műig végigkísérhetjük a folyamatot.

Hivatalosan is késik a The Last of Us

Ahogy arra a játéküzletek weboldalai alapján következtetni lehetett, valóban késik a The Last of Us. Hathetes csúszásról van szó, a Naughty Dog szerint pusztán több fejlesztési időre van szükségük.