The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.

The Last of Us - ilyen lesz az új DLC

Amerikában mától, Európában pedig holnaptól tölthető le a The Last of Us új DLC-je, ami három multiplayer térképpel bővíti a játékot. A Naughty Dog látnivalókkal mutatja be a kiegészítőt.

Kibővül a The Last of Us

Az ígéreteknek megfelelően a Naughty Dog lerántotta a leplet a The Last of Us soron következő három letölthető tartalmáról. A játék mellé Season Pass-t is válthatunk 19,99 euróért. Igen, lesz sztori-DLC is.

Letarolta a GTA V a brit toplistát

Ahogy az várható volt, a Grand Theft Auto V letarolta a brit játékeladási toplistát, egészen konkrétan alig vettek más játékot a múlt héten az Egyesült Királyságban. A rekorddöntögetés itt sem maradt el.

The Last of Us - itt az Interrogration mód

A Naughty Dog kiadott egy ingyenes frissítést Ellie és Joel kalandjához, melyben egy új multiplayer játékmód debütál, név szerint az Interrogration. A kötelező hibajavítások mellett a "vallatás" jó mókának ígérkezik.

Ezek voltak Amerika kedvencei júliusban

Az NPD Group közzétette az amerikai játékpiac júliusi teljesítményéről szóló jelentését: a forgalom csökkent, a legkedveltebb játék az NCAA Football idei része, a legkeresettebb konzol pedig a 3DS volt.

Homer Simpson és a The Last of Us

Imádjuk Simpsonékat és a The Last of Us-t is - hát még a kettőt együtt! Ha a két címet valamikor vegyítenék, akkor egészen biztosan úgy festene a végeredmény, ahogy azt egy rajongó lerajzolta...

A legfrissebb brit játékeladási toplista

Viszonylag eseménytelenül telt el a múlt hét, ennek megfelelően a brit játékeladási toplistán sem történtek túl nagy változások - hacsak azt nem vesszük, hogy a Pikmin 3 óriásit zúgott lefelé.

Már a Minecraft vezeti a brit toplistát

Hat hétig tartott a The Last of Us uralma, most az Xbox 360-as Minecraft vetett neki véget. Igaz, megtehette volna a frissen megjelent Pikmin 3 is, de Notch játékával még ő sem tudta felvenni a versenyt.

Amerikában is a The Last of Us volt a kedvenc

Megérkezett amerikai játékeladásokat összegző toplista, júniusban a The Last of Us volt az USA kedvence. A hardverek közül a Nintendo 3DS volt a legkeresettebb, az Xbox 360 csak mögötte végzett.

Brit toplista: The Last of Us, The Last of Us

A változatosság kedvééért a briteknél megint a The Last of Us fogy legjobban, persze az uborkaszezon kellős közepén aligha meglepő, hogy a nép az aktuális slágercímet keresi a leginkább.