The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

Hivatalosan is késik a The Last of Us

Ahogy arra a játéküzletek weboldalai alapján következtetni lehetett, valóban késik a The Last of Us. Hathetes csúszásról van szó, a Naughty Dog szerint pusztán több fejlesztési időre van szükségük.

Másfél hónapot késhet a The Last of Us

Két amerikai áruház is módosította a weboldalán a The Last of Us megjelenési dátumát, ami alapvetően nem jelentene problémát, ha a Sony korábban már nem tűzte volna ki a premier pontos napját.

The Last of Us - újabb gameplay jelenetek

Így induljon minden hétfő: raklapnyi látnivaló érkezett a The Last of Usból. Vannak képeink, és egy tízperces videót is megtekinthettek a Gametrailers jóvoltából, amiben új gameplay jelenetek is helyet kaptak többek között.

The Last of Us demó a God of War: Ascensionhöz

A Sony bejelentette, hogy a God of War: Ascension-vásárlók mindenki másnál korábban megkapják a The Last of Us demóját. Azt még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik meg a kipróbálható verzió.

The Last of Us - a speciális kiadások részletei

A Sony bejelentette a The Last of Us Európában megjelenő gyűjtői kiadásait. Kétféle csomagra számíthatunk, melyek a főszereplők neveit viselik. Tekintsd meg az Ellie és a Joel Editiont!

The Last of Us - ismerd meg Tesst!

A múlt héten levetített VGA-trailerben új túlélővel gazdagodott a szereplőgárda. Joel partnere, Tess jól mozog a feketepiacon, de a bűnözők szemében is tiszteletet vívott ki. A nő intelligens és magabiztos - mi kell még?

The Last of Us - motion capture élesben

A Naughty Dog nem aprózza el az élethűséget, hús-vér színészeket alkalmaz Joel és Tess életre keltéséhez. Ezúttal a kulisszák mögé tekintünk - megtudjuk, mitől olyan autentikus a mozgás és a mimika.

Ilyen lesz a The Last of Us borítója

Most, hogy a hétvégén lehullt a lepel a The Last of Us megjelenési dátumáról, megindultak az előrendelések is. Sőt mi több, a Naugthy Dog következő játékának véglegesnek tűnő dobozfotója is napvilágot látott.

VGA 2012: The Last of Us - májusban jön, új trailer

A Video Game Awardson a korábbi ígéreteknek megfelelően levetítették a The Last of Us új trailerét, azonban az mégsem az új karakterek, hanem a végén felbukkanó megjelenési dátum miatt volt igazán érdekes.

VGA 2012: Elő-előzetesen a The Last of Us

Az E3 óta nem hallottunk a Naughty Dog következő játékáról, a The Last of Usról. A hétvégén megtörik a csend, elvégre a VGA díjátadón levetítik a legújabb játékmenet-felvételt. Ebből kaptunk most egy nyúlfarknyi ízelítőt.