The Last of Us PS3, PS4

A 2011-es VGA díjátadó rendezvényen leplezték le a legújabb PS3-exkluzív játékot, ami végül PS4-re is megjelent.
Típus: Akció

The Last of Us demó a God of War: Ascensionhöz

A Sony bejelentette, hogy a God of War: Ascension-vásárlók mindenki másnál korábban megkapják a The Last of Us demóját. Azt még nem tudni pontosan, hogy mikor érkezik meg a kipróbálható verzió.

The Last of Us - a speciális kiadások részletei

A Sony bejelentette a The Last of Us Európában megjelenő gyűjtői kiadásait. Kétféle csomagra számíthatunk, melyek a főszereplők neveit viselik. Tekintsd meg az Ellie és a Joel Editiont!

The Last of Us - ismerd meg Tesst!

A múlt héten levetített VGA-trailerben új túlélővel gazdagodott a szereplőgárda. Joel partnere, Tess jól mozog a feketepiacon, de a bűnözők szemében is tiszteletet vívott ki. A nő intelligens és magabiztos - mi kell még?

The Last of Us - motion capture élesben

A Naughty Dog nem aprózza el az élethűséget, hús-vér színészeket alkalmaz Joel és Tess életre keltéséhez. Ezúttal a kulisszák mögé tekintünk - megtudjuk, mitől olyan autentikus a mozgás és a mimika.

Ilyen lesz a The Last of Us borítója

Most, hogy a hétvégén lehullt a lepel a The Last of Us megjelenési dátumáról, megindultak az előrendelések is. Sőt mi több, a Naugthy Dog következő játékának véglegesnek tűnő dobozfotója is napvilágot látott.

VGA 2012: The Last of Us - májusban jön, új trailer

A Video Game Awardson a korábbi ígéreteknek megfelelően levetítették a The Last of Us új trailerét, azonban az mégsem az új karakterek, hanem a végén felbukkanó megjelenési dátum miatt volt igazán érdekes.

VGA 2012: Elő-előzetesen a The Last of Us

Az E3 óta nem hallottunk a Naughty Dog következő játékáról, a The Last of Usról. A hétvégén megtörik a csend, elvégre a VGA díjátadón levetítik a legújabb játékmenet-felvételt. Ebből kaptunk most egy nyúlfarknyi ízelítőt.

VGA 2012: Új szereplőt kap a The Last of Us

A tavalyi Video Game Awards legizgalmasabb pillanatait egyértelműen a The Last of Us okozta, a Naughty Dog viszont az idei díjátadóra is ígér meglepetéseket a játék kapcsán. Például egy új szereplőt.

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.

Képregény készül a The Last of Us alapján

Kellemes bejelentés futott be a Comic-Conról, a Dark Horse képregényt készít a The Last of Us előzményei alapján. A négyrészes sorozat főszereplője Ellie lesz, és a játék készítői is közreműködnek az alkotói folyamatokban; azt akarják, hogy az is értse és élvezze a sztorit, aki amúgy nem játszana a programmal.