Xbox 360

Az Xbox360 platformhoz tartozó hírek, cikkek és sajtóanyagok gyűjtőhelye.
Típus: Játékkonzol, Táblajáték

E3 2015: A Nintendo és a Microsoft tervei

A három konzolgyártó közül kettő már bejelentette, hogy milyen programokkal készül az idei E3-ra. A Microsoft terveiben nincs semmi meglepő, a Nintendo viszont idén is készül újdonsággal.

A nagyobb merevlemezeket is megeszi az Xbox 360

Új rendszerfrissítést kapott az Xbox 360, az ráadásul egy régóta várt újdonságot is magával hoz: most már a méretesebb külső merevlemezeket is képes kezelni a konzol, 2 TB a határ.

Visszaestek az Xbox-eladások

A Microsoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, amely az idei év első negyedére vonatkozik. Xboxból kevesebb fogyott, mint tavaly ugyanebben az időszakban, ráadásul itt az árcsökkentés is negatívan csapódott le.

Hivatalos: Phil Harrison elhagyta a Microsoftot

Igazak voltak a márciusi hírek, a Microsoft Xbox-üzletágának európai fejese, Phil Harrison hivatalosan is megerősítette, hogy elhagyja a redmondi vállalatot. A közlemények alapján barátként távozott a cégtől.

Megint változik a Microsoft Xbox-csapata

Miközben arról pletykál a sajtó, hogy Phil Harrison elhagyja a Microsoft fedélzetét, a redmondi cég új feladatköröket adott a Kinect "arcaként" elhíresült Kudo Tsunodának. Ezeket a feladatokat részben éppen Harrison látta el.

Xbox 360-ról is elérhetők az Xbox One ingyen címei

Ha tetszenek az Xbox One ingyen játékai, de még nincs meg a géped hozzá, akkor van egy jó hírünk! Már az Xbox 360-on keresztül elkezdheted gyűjtögetni az Xbox One-os Games with Gold címeit.

Jövő hétig tart az Ultimate Xbox Sale

Tegnap hivatalosan is elindult a jövő hétfőig tartó, Xbox 360-as és Xbox One-os akciókat egyaránt felvonultató Ultimate Xbox Sale. A leárazási hullámban jelenleg 24 Xbox One- és 31 Xbox 360-játék vásárolható meg olcsóbban.

Microsoft: 6,6 millió Xbox az elmúlt negyedévben

A Microsoft közzétette a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentését, amiből az is kiderült többek között, hogy 6,6 millió Xboxot szállított ki a boltoknak a karácsonyt is magába foglaló negyedévben.

Az Xbox One nyerte a decembert

Az Xbox One volt a legkelendőbb konzol az Egyesült Államokban az NPD legfrissebb statisztikái alapján. A Microsoft ennek örömére tartósan alacsonyan tartja a masina árát, marad a 349 dolláros ár.

HWSW: Így támadták a PSN-t és az Xbox Live-ot

Bérelhető botnet reklámja volt a karácsonyi konzolos leállás, a Lizard Squad "terméke" meg is vásárolható. A demonstráció fényesen sikerült, felkészült és masszív szolgáltatásokat sikerült kiütni - írja a HWSW.