Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
1442491217

Komoly projekten dolgozik Nathan Drake hangja

Az elmúlt időszak egyik legfoglalkoztatottabb szinkronszínésze, Nolan North az Uncharted 4 után se marad munka nélkül. Egy vele készült interjúban elárulta, legújabb munkája egy hatalmas Warner Bros.-projekt lesz.
1442232000

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Újabb sűrű hétnek nézünk elébe, a héten nem csak az autóversenyzés, a foci és a csatahajók szerelmesei örülhetnek, de végre a Destiny is megkapja az első méretesebb kiegészítőjét.
1442228431

Destiny: The Taken King - ennyivel lesz több PS-en

Az Activision és a Sony közti partnerség kiterjed a Destiny legújabb kiegészítőjére is, így egy évig még biztosan csak a PlayStation-tulajok élvezhetnek egy exkluzív co-op Strike-ot és egy kompetitív multis térképet.
1441983621

Élőszereplős launch traileren a Destiny kiegészítője

Ha nem lett volna elég a múltkori gameplay kedvcsináló, akkor itt van egy hús-vér szereplőkkel forgatott (és nem kevés CGI-t tartalmazó) előzetes a Destiny: The Taken Kingről. Plusz a betétzenébe is belehallgathatunk.
1441789920

Az utolsó pillanatban írták át a Destiny sztoriját

Újabb érdekes részletek derültek ki a Destinyről Marty O'Donnell és a Bungie pere kapcsán. Többek között azt a pletykát is megerősítették, hogy a játék sztoriját az utolsó pillanatban írták át.
1441692031

Destiny: The Taken King - Oryx bosszúja

Jó eséllyel tényleg a most publikált Destiny: The Taken King-videó lesz az utolsó hangulatfokozó, amit a kiegészítő megjelenése előtt még megnézhetünk. Régi ismerősök, barátok és új ellenségek is felbukkannak a trailerben.
1441637340

Pert nyert a Bungie ellen a Halo zeneszerzője

Ráadásul nem először. Marty O'Donnellnek két peres ügye is volt a Halo-sorozatot és a Destinyt jegyző Bungie-val szemben, a második kapcsán ráadásul azt is megtudtuk, miért rúgták ki a zeneszerzőt a cégtől.
1441274417

Destiny: The Taken King - dátumot kapott a raid

Szerencsére nem kell sokat várni a Destiny következő, legújabb raidjére, a King's Fallra, az ugyanis három nappal a Destiny: The Taken King megjelenése után már élesedni fog. Állítólag ez lesz az Oryx-sztori tetőpontja.
1441105222

Destiny: The Taken King - íme, a launch trailer

Csak két hét múlva érkezik a Destiny első nagyobb kiegészítője, a The Taken King, ám a Bungie már meglepett minket a launch trailerrel. Emellett már azt is tudjuk, hogy a megjelenés napján még nem kapunk új raideket.
1440586800

Destiny - ízelítő Nolan North szinkronjából

A Bungie még a Gamescom alatt jelentette be, hogy a Destiny: The Taken King sok más változtatás mellett búcsút int Peter Dinklage-nek is. Az ő helyébe Nolan North lép majd, itt egy kis ízelítő a munkájából.