Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Destiny - ízelítő Nolan North szinkronjából

A Bungie még a Gamescom alatt jelentette be, hogy a Destiny: The Taken King sok más változtatás mellett búcsút int Peter Dinklage-nek is. Az ő helyébe Nolan North lép majd, itt egy kis ízelítő a munkájából.

GC 2015: Destiny - kik azok az Őrzők?

Hangulatos kedvcsinálót kapott a Destiny első méretesebb kiegészítője, a The Taken King, amely néhány látványosabb jelenet keretében foglalja össze nektek, hogy kik azok az Őrzők, és mi a feladatuk.

Tovább zsugorodott a WoW játékostábora

Az Activision-Blizzard is közzétette a maga pénzügyi jelentését, ebből tudtuk meg, hogy már megint méreteset zsugorodott a World of Warcraft előfizetői tábora. Úgy tűnik, nem véletlen, hogy hamar jön az új kiegészítő.

GC 2015: Destiny - Dinklage megy, North jön

Komoly változások jönnek a Destinybe, a The Taken Kingből egyebek mellett Peter Dinklage hangja is kimarad majd. A helyét Nolan North veszi át, méghozzá visszamenőlegesen is.

Saját PS4-gyel jön a Destiny: The Taken King

Folytatódik a Sony és az Activision együttműködése Destiny-fronton, a japánok a The Taken King érkezése apropóján két PlayStation 4-csomaggal is kedveskednek a közönségnek.

E3 2015: Az első galériafrissítés

Az expó nulladik napján valóságos screenshot-áradat zúdult ránk, szinte alig győztük őket feldolgozni. Lesz itt For Honor, The Division, Uncharted 4, Until Dawn, The Last Guardian és Assassin's Creed: Syndicate is.

E3 2015: Destiny: The Taken King DLC dátum

A Bungie a Sony konferenciáján megerősítette, hogy a Destiny következő bővítménye, a The Taken King szeptember közepén jelenik meg. Őrzőink új alosztályokat kapnak, lesznek új küldetések és egy raid is.

E3 2015: Sony-konferencia - LIVEBLOG

Lefekvés előtt egy kiadós PlayStation-konferenciával, illetve annak liveblogolásával búcsúzunk tőletek, méghozzá a szokásos menetrend szerint. Itt kommentálunk és fordítunk, a streamet pedig a másik hírünkben találjátok.

Destiny - The Taken King lesz az új DLC címe?

Egy tengerentúli Red Bull-promóciónak köszönhetően derült ki, mi lesz a pontos címe a Destiny következő nagy letölthető bővítményének. A szeptemberre datált DLC a The Taken King címet fogja viselni.

Már a High Moon is a Destiny-n dolgozik

Menthetetlenül hízik a Destiny, az Activision már egy második fejlesztőcsapatot is ráállított a projektre. Egy álláshirdetésből derült ki, hogy a Transformers-játékairól elhíresült High Moon Studios segít be a Bungie-nak.