Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

E3 2016: Bemutatták az új Destiny-kiegészítőt

Mármint hivatalosan is. A Rise of Iront sem sikerült éppen titokban tartania az Activisionnek, így lényegében minden fontos infót hallottunk már róla, azonban a jegyzőkönyv kedvéért álljon itt a hivatalos bejelentés híre is.

E3 2016: Kiszivárgott a Rise of Iron trailer - frissítve!

Hivatalosan ma este mutatkozik be a Destiny új kiegészítője, a Bungie azonban idő előtt leleplezte a játék honlapján a főbb tudnivalókat, közte a platformok listájával és a megjelenési dátummal.

Jövő héten mutatkozik be a Destiny új kiegészítője

A Bungie és az Activision megerősítette, hogy jövő héten csütörtökön végre bemutatkozik az idei esztendőre ígért következő nagy Destiny-kiegészítő, ami a legutóbbi pletykák szerint Rise of Iron néven fog futni.

Destiny 2 - újraindult a fejlesztés

A Kotaku bennfentes információkra hivatkozva írja, hogy a Destiny 2 fejlesztése nemrég újraindult a The Taken King rendezőjének vezetésével. Ezen kívül a csapatot is átszervezték, tehát gondok voltak a játékkal.

Kiszivárgott plakáton a Destiny új kiegészítője

A Redditen felbukkant a Destiny idei esztendőre ígért következő nagy kiegészítőjének első plakátja. A kiszivárgott anyag szerint Rise of Iron címen fut majd az ősszel bemutatkozó csomag.

Óriási játékostábor áll az Activision mögött

Befutott az Activision Blizzard legfrissebb pénzügyi jelentése, amiből arra is fény derült többek között, hogy mekkorára duzzadt a kiadó játékostábora a King Digital Entertainment felvásárlása után. Nos, jó nagyra.

PC-n jobban fogy a Rise of the Tomb Raider

Befutott a digitális eladásokat vizsgáló Superdata legfrissebb jelentése, melyből kiderült, hogy a Rise of the Tomb Raiderből az első hónapban háromszor több kópia fogyott PC-n, mint Xbox One-on.

A Ubisoft és az Activision számokban

Habár a legfontosabb kapcsolódó bejelentéseket már ismertettük veletek, még adósak vagyunk a Ubisoft és az Activision Blizzard legutóbbi pénzügyi jelentéseivel. Nézzük, hogyan muzsikált a két cég az elmúlt hónapokban!

2017-ben jöhet a Destiny 2

Régóta tudjuk már, hogy nem marad folytatás nélkül a Destiny - az Activision bejelentette, hogy jövőre várható a második rész. Azt is elárulták, hogy idén még az első epizód azért kap egy új kiegészítőt.

Bungie - 16 év után távozott az elnök

Egyelőre tisztázatlan okok miatt, de tizenhat év után lemondott vezető posztjáról Harold Ryan, a Bungie most már korábbi elnöke. Helyét a korábbi COO, Pete Parsons veszi át.