Destiny PS3, PS4, X360, XBOXONE

A Bungie új játéksorozata a Halo után, sci-fantasy lövölde, masszív online-támogatással.
Típus: Akció, Fantasy, FPS, Online, Sci-Fi

Idén biztosan nem lesz Destiny 2

A Kotaku riportja szerint a Bungie nem tudja tartani a Destiny tízéves ütemtervében lefektetett időpontokat, így már az idén szeptemberre ígért Destiny-folytatás is csúszni fog.

PlayStation Store - jól fogyott a Destiny

A Sony összegyűjtötte, hogy melyek voltak azok a játékok tavaly, amelyek a legsikeresebbnek bizonyultak az európai és amerikai PlayStation Store-ban. Nálunk a Destiny, a tengerentúlon pedig a Black Ops 3 vitt mindent.

Destiny - pénzért is turbózhatod a karakteredet

Megjelentek a PlayStation és az Xbox Store-ban azok a csomagok, amelyek megvásárlásával azonnal a huszonötös szintre húzhatsz egy karaktert a Destinyben. Ez a beugró szint a The Taken Kinghez.

Destiny - indul a Sparrow Racing League

A Destiny Sparrow járműveit eddig csak arra használhattuk, hogy gyorsabban megtegyük a ránk váró hatalmas távolságokat. A hamarosan induló Sparrow Racing League-ben azonban végre versenyezhetünk is a járgányokkal.

Destiny - ajánld a barátodnak is!

Elindult a Destiny Refer-a-Friend programja, így ha egy barátodat is meghívod magad mellé, és együtt kalandoztok a Bungie játékában, exkluzív jutalmak ütik a markotokat. Még egy érv a kooperáció mellett.

5,5 millió játékosa van a World of Warcraftnak

A King Digital Entertainment felvásárlásának híre mellett az Activision Blizzard közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését is, amiből egy sor érdekes adatot tudtunk meg. Csekkoljátok!

Így áll most a brit és az amerikai toplista

Két toplista is érkezett a héten. Menetrendszerűen futott be a legfrissebb brit toplista, amit megint a FIFA 16 vezet, és az NPD is közzétette az amerikai piac szeptemberi teljesítményéről szóló összesítését.

Brit toplista: még mindig a FIFA 16 vezet

A múlt héten megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collection és a hosszas hallgatás után visszatérő Rock Band 4 se tudta megszorongatni az immár harmadik hete vezető FIFA 16-ot.

Destiny - hamarosan jönnek a mikrotranzakciók

A Bungie a jövő hét folyamán megnyitja a fizetős boltot a Destinyben, azaz élesednek a mikrotranzakciós lehetőségek. Miről is lesz szó? Valódi pénzért extra emotikonokat vásárolhatunk a karakterünknek.

Brit toplista: tarolt a FIFA 16

Ahogy arra lehetett számítani, a FIFA 16 jött, látott és győzött: a megjelenése hetén átvette a brit toplistán a vezetést, és egy darabig valószínűleg marad is az élbolyban.