Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.

Új pályacsomagot kap a Gears of War: Judgment

A jövő héten Gears of War: Judgment-pályacsomagot is kapunk, jóllehet egy hétig csak a season pass-tulajok tölthetik le az új DLC-t. A Call to Arms három térképet és egy új játékmódot hoz magával.

Amerikában is népszerű az új BioShock

Az előzetes riogatásokkal ellentétben nem zárt olyan rossz márciust az amerikai játékpiac, igaz, túl sok örömre így sem volt oka. A hónap legkeresettebb játéka a BioShock Infinite volt, a konzoloknál megint az Xbox 360 tarolt.

Nem fogytak a márciusi platform-exkluzívok?

A Cowen and Company elemzőcég szerint Amerikában a Gears of War: Judgment és a God of War: Ascension sem tudta hozni elődje eladásait, ennek megfelelően a játékértékesítések általában is visszaestek márciusban.

A brit toplista élén nyitott az új BioShock

Megjelent a BioShock Infinite, és a játék annak rendje és módja szerint letarolta a brit toplistát. Az elmúlt héten több premier is volt, de egyik új cím sem ért az Irrational Games játékának nyomába.

Ingyenes DLC-t kapott a Halo 4 és az új Gears

Péntek óta ingyenes DLC tölthető le a Halo 4-hez és a Gears of War: Judgmenthez: a 343 Industries FPS-éhez egy Forge-alapanyagnak kiváló pályát, a Gearshez pedig egy térképet és egy játékmódot szedhettek le.

Élen nyitott az új Gears of War a brit toplistán

Noha negyedannyit vittek belőle haza, mint a Gears of War 3-ból anno, a Judgment lett az Egyesült Királyság legkeresettebb játéka a múlt héten. Számított a márkanév, szépen nyitott az új Walking Dead-játék is.

Gears of War: Judgment launch party lesz holnap

A héten kerül boltokba a Gears of War-trilógia előzményeit elmesélő Judgment, a Microsoft pedig Magyarországon is hatalmas felfordulást tart majd ebből az apropóból, a budapesti Akvárium Klubban.

Gears of War: Judgment teszt

Minden platformnak megvannak az ikonikus húzócímei - ilyen a Gears of War is, amiért érdemes volt Xbox 360-at venni. A Judgment meghajol a közönség előtt és a fékeveszett örömzenélésbe kezd. Negyedszerre is működik.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten is lesz mivel játszani, igaz, ez inkább a megjelenő játékok mennyiségét minősíti - hogy ezek közül melyik hogyan sikerül, az majd a következő napokban derül ki. A legfontosabb: jön az új Gears.

Gears of War: Judgment - traileren a Kilo Squad

Jövő héten érkezik a Gears of War: Judgment, a traileráradat pedig egyre sűrűsödik: a mai egyperces szösszenetben maga a Kilo Squad mutatkozik be akció és Locust-irtás közben.