Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.

Gears of War: Judgment - videón a Free-For-All

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az OverRun mellett egy másik játékmód is újonc lesz a Gears of War: Judgmentben: a Free-For-All először kínál majd olyan játéklehetőséget, amiben nem lesznek csapattársaink, senki sem fogja védeni a hátunkat - legalább lehet lőni mindenre, ami mozog!

Gears of War: Judgment - multis újdonságok

Multiplayer frontján több újdonsággal is szolgál majd a Gears of War-széria előzményét feldolgozó Judgment. Az OverRun játékmódot már ismerjük, és mint utóbb kiderült, ezen felül is várnak ránk meglepetések: most egy újabb játékfajtáról és két vadonatúj térképről hullott le a lepel.

Tony Scott is érdeklődött a Gears of War-film után

A nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Gears of War-mozifilm jogaival rendelkező New Line Cinemával. Nem sokon múlott, hogy nem ő került a rendezői székbe - ismerte el az egykori producer, Jeff Katz. Pedig a cím jó kezekben lett volna.

Kulcsemberek távoznak a People Can Flytól

Azt hihetnénk, hogy a nyár csendes, minden fejlesztő a parton szürcsöli a sört, és nem azon gondolkoznak, hogy ott hagyják például az Epic Games és a People Can Fly csapatát. Nos, ez nem így van, mert Adrian Chmielarz és két másik bajtársa ezt az időt választotta a dobbantásra.

Gears of War: Judgment - megvan a pontos dátum

Viharos sebességgel zajlanak az események a Gears of War: Judgment körül: nem elég, hogy a hétvégén az Epic Games gőzerővel promózta az új rész többjátékos módját, és kikotyogta, nagyjából mikor várható a megjelenése, mára befutott a Microsoft pontos érkezési dátumot takaró bejelentése is.

Gears of War: Judgment - ilyen az Overrun mód

Éppen csak pár napja tudtuk meg, hogy szomorú módon még jövő márciusig várnunk kell a Gears of War: Judgment megjelenésére, az Epic máris vigasztal minket egy új videóval. Ebben meggyőződhetünk róla, hogy a People Can Fly csapata azért hozzá tud majd tenni a lefektetett alapokhoz.

Februárban jöhet a Gears of War: Judgment

Egy Microsofthoz közeli forrás megemlítette, hogy a Gears of War előzményeit feldolgozó epizód - a Judgment - 2013 februárjában landolhat a boltokban, számolt be róla a CVG. Eközben a játék designere, Cliff Blesziski elmondta, egy nyúlfarknyi Kinect-funkció sem lesz benne.

Nehéz lesz a Gears of War: Judgment

Cliff Bleszinski úgy véli, a játékok egyre könnyebbé váltak az utóbbi időben, nagy részük már csak olyan, mintha quick time eventeket pakoltak volna egymás után. Elmondása szerint ha a következő Gears of War nem izzasztja meg a játékosokat, akkor nem jól végezték a fejlesztők a munkájukat.

GC 2012: A Microsoft kihagyja a kiállítást

A Microsoft bejelentette, hogy idén nem vesz részt a kölni GamesComon és a Tokyo Game Shown, helyette kisebb, lokális rendezvényeken népszerűsíti majd az Xboxot és a first party címeit. Bár a GamesCom a világ legnagyobb játékos rendezvénye, már több kiadó is jelezte, hogy idén nem kér a felhajtásból.

E3 2012: A harmadik galériafrissítés

Harmadik galériafrissítésünk során a tegnapi és a mai nap sztárjaiból csemegézünk. Olyan Halo 4 artworkök érkeztek, melyeket senkinek sem érdemes kihagynia, de jöttek be látnivalók a Watch Dogsból is, valamint a Quantic Dream új játékából, a Beyondból.