Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.
1526457603

Újra lövöldén dolgozik a People Can Fly

Két új stúdiót nyit a People Can Fly, miután a legújabb projektjük kinőtte magát. A hírek szerint egy AAA-kategóriás shooteren dolgozik a Bulletstorm fejlesztője, amit a korábbi bejelentés alapján a Square Enix ad majd ki.
1524758456

Gears of War-játékhoz toboroz a Splash Damage

Végül a múlt héten nem mutatkozott be a sorozat legújabb epizódja, de egyre biztosabb, hogy már készül a folytatás. És úgy tűnik, az előző rész munkálataiba besegítő Splash Damage ezúttal komolyabb feladatokat is kapott.
1523971264

Gears of War - a héten bemutatkozik az új rész?

Ice-T, a népszerű rapper egy Twitter-bejegyzésben hintette el, hogy ezen a héten valamilyen Gears of War-bejelentésre számíthatunk. És ez miért is érdekes? Mert ő szólaltatta meg a negyedik rész egyik karakterét.
1496322780

A Bulletstorm-csapattal szövetkezik a Square Enix

Közös projektbe kezdett a People Can Fly és a Square Enix. A játékról nem árultak el semmi konkrétat, de AAA-címnek szánják, és emiatt a lengyel csapat intenzív toborzást indított.
1493918786

Írót kapott a Gears of War-film

A kisebb csend ellenére sínen van az egy ideje már tervezett Gears of War-film, ami a Deadline értesülései szerint végre forgatókönyvírót is kapott, méghozzá az Avatar írójának, Shane Salernónak a személyében.
1483989456

Szép pénzt termelt a Gears of War: Judgment

Tim Sweeney, az Epic Games vezére nemrég interjút adott a Glixel nevű magazinnak, amiben elárulta, a Gears of War mellékága, a Judgment ugyan sokba került, de még így is elég szép bevételt termelt.
1475733600

Úgy néz ki, elkészülhet a Gears of War-film

Közel tíz éve jelentették be először, hogy filmet készítenének a Gears of War alapján, ahogy azonban a mellékelt ábra is bizonyítja, a munkálatok nem haladtak éppen zökkenőmentesen. Ezúttal maga Rod Fergusson hozta a jó híreket.
1467280831

Gears of War 4 - így csaphatunk le az előző részekre

A Microsoft végre tisztázta, hogy a leendő Gears of War 4-tulajok hogyan juthatnak hozzá a sorozat korábbi részeihez teljesen ingyen. Az már biztos, hogy nem szükséges előrendelni a címet.
1463407214

Két új játékon dolgozik a Bulletstorm fejlesztője

Egy friss interjúból kiderült, hogy a lengyel People Can Fly két új projekten dolgozik. Az egyik egy AAA-kategóriás shooter lesz, míg a másik egy kisebb cím. Sajna egy ideig biztosan nem láthatunk belőlük semmit.
1438614420

Ingyen jár a Gears-sorozat az Ultimate Edition mellé

Kiváló akcióval rukkolt elő a Microsoft annak érdekében, hogy a Gears of War: Ultimate Edition mihamarabbi megvásárlására buzdítsa a játékosokat: ajándékba adja majd mellé a sorozat összes eddigi részét.