Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.

Mike Capps végleg otthagyja az Epicet

Mike Capps még decemberben jelentette be, hogy lemond az Epic Games elnöki posztjáról, akkor viszont úgy határozott, hogy az igazgatótanács tagjaként jelen marad a fejlesztőcég életben.

Launch traileren a Gears of War: Judgment

Megjelenés előtti trailert kapott a két hét múlva boltokba kerülő Gears of War: Judgment, emellett egy másik videó is érkezett, ami a Tripwire Crossbow nevű fegyvert mutatja be - mert egy íj minden lövöldözős játékba kell!

Gears of War: Judgment - két kampánnyal jön

Az Epic Games elárulta, hogy a Gears of War-trilógia előzményeit elmesélő kampány mellett egy másodikat is megnyithatnak a Judgment-játékosok, ami a Gears of War 3 történetével párhuzamosan játszódik.

Gears of War: Judgment - Season Pass érkezik

A People Can Fly és az Epic koprodukcióját sem kerülhetik el a DLC-k, s ha biztosra akarsz menni, Season Passt is vásárolhatsz a játékhoz. Ezzel 20 dollárt spórolhatsz ahhoz képest, mintha külön vennéd meg a tartalmakat.

Befutott a Gears of War: Judgment intrója

Főhet a Microsoft feje, elvégre az elmúlt napokban kiszivárogott a netre a Gears of War: Judgment, s vele együtt a játék bevezető filmje. Az animáció nyers, brutális és lehengerlő - pont olyan, mint amilyennek lennie kell.

Gears of War: Judgment - mozgásban a multi

Több mint négyperces gameplay videó érkezett a Gears of War: Judgmentből, ami a márciusban megjelenő játék multiplayer módját mutatja be. Végigzongorázunk minden infón, és még kommentárt is kapunk.

Ilyen lett volna a kinectes Gears of War

A VGLeaks egy csokornyi érdekes képet közölt a kinectes Gears of Warról, amely már soha nem látja meg a napvilágot. A korábban sokat emlegetett címet valós idejű stratégiának szánták. Ugye, meglepő?

Elkészült a Gears of War: Judgment

Véget értek a Gears of War: Judgment munkálatai, a fejlesztőkön már nem fog múlni, hogy az Xbox 360-exkluzív játék időben a boltok polcaira kerülhessen. Március végén esedékes a megjelenés.

Gears of War: Judgment - multis demó érkezik

Az Epic Games bejelentette, hogy kipróbálható változatot kap a Gears of War: Judgment, a játékosok az OverRun című új multiplayer módba vethetik bele magukat a játék amerikai megjelenés napján.

Új trailert kapott a Gears of War: Judgment

Új trailert kaptunk a Gears of War: Judgmentből, ami ráadásul az egyjátékos kampányra fókuszál. További jó hír, hogy a Microsoft megerősítette: a Judgment vásárlói a Gears of War első részét is megkapják ajándékba.