Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.
Típus: Akció

Gears of War: Judgment - két kampánnyal jön

Az Epic Games elárulta, hogy a Gears of War-trilógia előzményeit elmesélő kampány mellett egy másodikat is megnyithatnak a Judgment-játékosok, ami a Gears of War 3 történetével párhuzamosan játszódik.

Gears of War: Judgment - Season Pass érkezik

A People Can Fly és az Epic koprodukcióját sem kerülhetik el a DLC-k, s ha biztosra akarsz menni, Season Passt is vásárolhatsz a játékhoz. Ezzel 20 dollárt spórolhatsz ahhoz képest, mintha külön vennéd meg a tartalmakat.

Befutott a Gears of War: Judgment intrója

Főhet a Microsoft feje, elvégre az elmúlt napokban kiszivárogott a netre a Gears of War: Judgment, s vele együtt a játék bevezető filmje. Az animáció nyers, brutális és lehengerlő - pont olyan, mint amilyennek lennie kell.

Gears of War: Judgment - mozgásban a multi

Több mint négyperces gameplay videó érkezett a Gears of War: Judgmentből, ami a márciusban megjelenő játék multiplayer módját mutatja be. Végigzongorázunk minden infón, és még kommentárt is kapunk.

Ilyen lett volna a kinectes Gears of War

A VGLeaks egy csokornyi érdekes képet közölt a kinectes Gears of Warról, amely már soha nem látja meg a napvilágot. A korábban sokat emlegetett címet valós idejű stratégiának szánták. Ugye, meglepő?

Elkészült a Gears of War: Judgment

Véget értek a Gears of War: Judgment munkálatai, a fejlesztőkön már nem fog múlni, hogy az Xbox 360-exkluzív játék időben a boltok polcaira kerülhessen. Március végén esedékes a megjelenés.

Gears of War: Judgment - multis demó érkezik

Az Epic Games bejelentette, hogy kipróbálható változatot kap a Gears of War: Judgment, a játékosok az OverRun című új multiplayer módba vethetik bele magukat a játék amerikai megjelenés napján.

Új trailert kapott a Gears of War: Judgment

Új trailert kaptunk a Gears of War: Judgmentből, ami ráadásul az egyjátékos kampányra fókuszál. További jó hír, hogy a Microsoft megerősítette: a Judgment vásárlói a Gears of War első részét is megkapják ajándékba.

Ajándék első rész a Gears of War: Judgmenthez?

A spanyol The Vault magazin névtelen forrásra hivatkozva megszellőztette, hogy a márciusban érkező Gears of War: Judgmenthez letöltőkód formájában ajándékba jár a sorozat 2006-ban megjelent első része is.

Ilyen lesz a Gears of War: Judgment borítója

Kezdjük egy gyorshírrel a vasárnapot, befutott a Gears of War: Judgment dobozképe, amit helyben meg is leshettek. Marcus természetesen már nincs rajta, Bairdé a főszerep!