Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.

Új trailert kapott a Gears of War: Judgment

Új trailert kaptunk a Gears of War: Judgmentből, ami ráadásul az egyjátékos kampányra fókuszál. További jó hír, hogy a Microsoft megerősítette: a Judgment vásárlói a Gears of War első részét is megkapják ajándékba.

Ajándék első rész a Gears of War: Judgmenthez?

A spanyol The Vault magazin névtelen forrásra hivatkozva megszellőztette, hogy a márciusban érkező Gears of War: Judgmenthez letöltőkód formájában ajándékba jár a sorozat 2006-ban megjelent első része is.

Ilyen lesz a Gears of War: Judgment borítója

Kezdjük egy gyorshírrel a vasárnapot, befutott a Gears of War: Judgment dobozképe, amit helyben meg is leshettek. Marcus természetesen már nincs rajta, Bairdé a főszerep!

Gears of War: Judgment - képek és videók

Négy játékmenet-felvételt és egy raklapnyi képet tett közzé az Epic Games a jövőre megjelenő Gears of War: Judgmentből. A single kampány mellett betekinthetünk a Free for All és az OverRun játékmódokba is.

VGA 2012: Gears of War: Judgment előzetes

Ahogy azt lehetett tudni, a Gears of War: Judgment is képviseltette magát a Video Game Awardson, a játékból egy másfél perces előzetest vetített le az Epic Games. Mindenképpen nézzétek meg!

Visszavonul az Epic Games elnöke

A magyar Game Developers Forumot is megjárt Mike Capps a családja miatt mond le az Epic Games elnöki pozíciójáról. Nemrég Cliff Bleszinski hagyta el a fejlesztőcéget.

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.

19 milliónál tart a Gears of War-széria

Mára is jutott mérföldköves hír, éppen a Microsoft árulta el, hányadán is áll a Gears of War-sorozat. Legnagyobb bánatunkra bontott számokat nem kaptunk, cserébe a Gears of War: Judgment előrendelési trailerére lehet izgulni - bár valójában sok izgalmat nem tartogat.

Életjeleket adott a Gears of War-film

A régóta a fiók mélyén lapuló Gears of War-filmet minden jel szerint újra előveszik. A jogok jelenleg a New Line Cinemánál vannak, s a Variety magazin értesülései szerint a cég már javában producereket toboroz a projekthez, a következő hetekben akár már szerződések is születhetnek.

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!