Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.
Típus: Akció

Gears of War: Judgment - képek és videók

Négy játékmenet-felvételt és egy raklapnyi képet tett közzé az Epic Games a jövőre megjelenő Gears of War: Judgmentből. A single kampány mellett betekinthetünk a Free for All és az OverRun játékmódokba is.

VGA 2012: Gears of War: Judgment előzetes

Ahogy azt lehetett tudni, a Gears of War: Judgment is képviseltette magát a Video Game Awardson, a játékból egy másfél perces előzetest vetített le az Epic Games. Mindenképpen nézzétek meg!

Visszavonul az Epic Games elnöke

A magyar Game Developers Forumot is megjárt Mike Capps a családja miatt mond le az Epic Games elnöki pozíciójáról. Nemrég Cliff Bleszinski hagyta el a fejlesztőcéget.

VGA 2012: Samuel L. Jackson a házigazda

Tízéves a Video Game Awards, a szervezők pedig brutális felhajtást ígérnek. A műsorvezető is meg van már, Samuel L. Jackson a lehető legjobb választás volt a különleges alkalom apropóján.

19 milliónál tart a Gears of War-széria

Mára is jutott mérföldköves hír, éppen a Microsoft árulta el, hányadán is áll a Gears of War-sorozat. Legnagyobb bánatunkra bontott számokat nem kaptunk, cserébe a Gears of War: Judgment előrendelési trailerére lehet izgulni - bár valójában sok izgalmat nem tartogat.

Életjeleket adott a Gears of War-film

A régóta a fiók mélyén lapuló Gears of War-filmet minden jel szerint újra előveszik. A jogok jelenleg a New Line Cinemánál vannak, s a Variety magazin értesülései szerint a cég már javában producereket toboroz a projekthez, a következő hetekben akár már szerződések is születhetnek.

Cliff Bleszinski távozik az Epic Gamestől

Szomorú hírre ébredtünk, Cliff Bleszinski bejelentette, hogy elhagyja az Epic Games csapatát. A céljairól nem beszélt, de azt kifejtette, hogy húsz év után szüksége van egy kis pihenőre, ezért döntött a távozás mellett. Az Epic Games búcsúzkodik, Ti is üzenhettek a mesternek!

Gears of War: Judgment - videón a Free-For-All

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, az OverRun mellett egy másik játékmód is újonc lesz a Gears of War: Judgmentben: a Free-For-All először kínál majd olyan játéklehetőséget, amiben nem lesznek csapattársaink, senki sem fogja védeni a hátunkat - legalább lehet lőni mindenre, ami mozog!

Gears of War: Judgment - multis újdonságok

Multiplayer frontján több újdonsággal is szolgál majd a Gears of War-széria előzményét feldolgozó Judgment. Az OverRun játékmódot már ismerjük, és mint utóbb kiderült, ezen felül is várnak ránk meglepetések: most egy újabb játékfajtáról és két vadonatúj térképről hullott le a lepel.

Tony Scott is érdeklődött a Gears of War-film után

A nemrégiben tragikus hirtelenséggel elhunyt Tony Scott előrehaladott tárgyalásokat folytatott a Gears of War-mozifilm jogaival rendelkező New Line Cinemával. Nem sokon múlott, hogy nem ő került a rendezői székbe - ismerte el az egykori producer, Jeff Katz. Pedig a cím jó kezekben lett volna.