Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.

E3 2012: Gears of War: Judgment gameplay

Az Xbox Live-on mozgott elsőként a Gears of War: Judgment. Habár a Microsoft konferenciáján csupán egy CG trailert nézhettünk meg, most már tömény játékmenet következik, célkeresztben a kasztalapú multiplayerrel. Felbőgnek újra a láncfűrészek, könny szökik a szemünkbe.

E3 2012: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Az E3-as sajtókonferenciákat a Microsoft kezdi meg, reményeink szerint izgalmas bejelentésekkel teszik emlékezetessé a redmondiak az estét. Az eseményt természetesen a korábbi szokásainknak megfelelőn élőben közvetítjük, kövessetek bennünket, azonnal szállítjuk a legújabb bejelentéseket!

E3 2012: Az első Gears of War: Judgment trailer

Az ígéreteknek megfelelően a redmondiak show-ján debütált (hol másutt?) a Gears of War-előzmény első mozgóképe. Ugyan semmi érdemleges infót nem szűrhetünk le belőle, az biztos, hogy igen hangulatos játékot üt össze az Epic és a People Can Fly. Börtönviseltek előre!

E3 2012: Képek az új Gears of War traileréből

A leleményes beavatottak szerencsés emberek, idő előtt rátették a kezüket a Gears of War: Judgment első előzeteséből származó képlopatokra. A videót - minden jel szerint - a Microsoft ma esti sajtótájékoztatóján vetítik le a nagyérdemű előtt. Böhöm katonák és katonacsajok a képeken.

E3 2012: Kasztalapú multi az új Gears of Warban

Újabb információk futottak be a Gears of War: Judgment kapcsán, ezúttal a Game Informer előzeteséből szemezgettek azok a szerencsés előfizetők, akik a lap révén betekintést nyerhettek a trilógia előzményébe. A legérdekesebb újdonság talán, hogy immár kasztalapú multi várja a rajongókat.

E3 2012: Gears of War: Judgment képek, infók

Milyen szép ez a szombat reggel, befutottak az első konkrétabb információk az új Gears of Warral kapcsolatban! Úgy tűnik, az internet sosem hazudik: a Gears of War: Judgment előzmény lesz, és az eredeti csapat egy része visszatér. Csoda, hogy a Game Informer is hamarabb leleplezte a címplaját?

E3 2012: A People Can Fly is segít az új Gearsnél

Az Epic Games megerősítette, hogy a lengyel People Can Fly is közreműködik az újonnan bejelentett Gears of War munkálatainál. Nem tudni, hogy mit csinálnak egészen konkrétan a srácok, ahogy az sem világos, ki végzi a meló oroszlánrészét - hétfőn minden kiderül!

E3 2012: Megerősítve az új Gears of War

A Game Informer címlapját idő előtt leleplezték, hogy a hétfői Microsoft-konferenciát már mindenki úgy nézze: bemutatják az új Gears of Wart. A játékról nem tudunk semmit, annyi biztos, hogy még Xbox 360-ra készül - talán ez lesz az előzményeket feldolgozó trilógia nyitánya?