Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.

Cliff Bleszinski aréna FPS-t csinálna

Az Unreal Tournament és a Gears of War atyja azt mondta, klasszikus aréna FPS-t szeretne csinálni, ami csak PC-re készülne el. A tervei szerint egy kisebb stúdió is elég lenne a megvalósításhoz.

VGX 2013: Cliff Bleszinski is bemutat valamit?

Könnyen lehet, hogy a holnap este legnagyobb meglepetését Cliff Bleszinskinek, az Epic Games fenegyerekének köszönhetjük majd: a Twitteren erősen célozgatott rá, hogy esetleg ő is bemutathat valamit.

Átnevezték a People Can Fly-t

Az Epic Games lengyel leányvállalatát ezentúl Epic Games Poland néven kell keresnünk, miután az anyacég úgy döntött, hogy átnevezi a csapatot. A srácok jelenleg az első Unreal Engine 4-es játékukon dolgoznak.

Még két kép Cliff Bleszinski új játékáról

Cliffy B nem áll meg a következő projektjének beharangozásával: az elmúlt napokban két másik teaser kép landolt a Twitter-csatornáján. Már most borítékolható, hogy egy futurisztikus alkotással lesz dolgunk.

Újabb kép Cliff Bleszinski következő projektjéből

Cliff Bleszinski új projekten dolgozik, viszonylag rövid időn belül ez a második teaser kép, amit közzétesz belőle. Ráadásul, hogy többet törjük a fejünket rajta, a mostani meglehetősen más tematika mentén készült.

Ez Cliff Bleszinski új projektje

Kaptunk egy képet Cliff Bleszinski új projektjéből, azt azonban már nem árulta el az úriember, hogy mi is lesz az, és hogy egyáltalán videojátékos vonatkozású-e a dolog.

Új DLC-t kap a Gears of War: Judgment

Még a hónap vége előtt újabb letölthető tartalommal bővül a Gears of War: Judgment. A négy új pályát és egy friss játékmódot tartalmazó csomagban ismerős helyszínekkel is találkozunk. Kattints a részletekért!

E3 2013: Itt a Microsoft-konferencia beharangozója

Bizonyára már mindenki várja a Los Angeles-i Expót, ezt tudja jól a Microsoft is. A redmondiak sajtótájékoztatójára június 10-én kerül sor, ahol többet megtudunk majd az Xbox One-os címekről. Csekkold a beharangozó videót!

Gears of War: Judgment - júniusban megint DLC

Az Epic júniusban új pályacsomagot dob ki a Gears of War: Judgmenthez, ebben egyebek mellett négy új térkép és egy új játékmód is helyet kapott. Ez utóbbi a capture the flagen variál egy picit.

Ingyenes DLC-t kap a Gears of War: Judgment

Az Epic Games és a Maxim férfimagazin közötti megállapodás értelmében egy újabb DLC érkezik a Gears of War: Judgmenthez, ami teljesen ingyenes lesz. Egyetlen multis térképpel bővül a felhozatal.