Gears of War: Judgment X360

Visszatér a Gears of War-sorozat, az új rész ismét Xbox 360-exkluzív lesz.
Típus: Akció

Még két kép Cliff Bleszinski új játékáról

Cliffy B nem áll meg a következő projektjének beharangozásával: az elmúlt napokban két másik teaser kép landolt a Twitter-csatornáján. Már most borítékolható, hogy egy futurisztikus alkotással lesz dolgunk.

Újabb kép Cliff Bleszinski következő projektjéből

Cliff Bleszinski új projekten dolgozik, viszonylag rövid időn belül ez a második teaser kép, amit közzétesz belőle. Ráadásul, hogy többet törjük a fejünket rajta, a mostani meglehetősen más tematika mentén készült.

Ez Cliff Bleszinski új projektje

Kaptunk egy képet Cliff Bleszinski új projektjéből, azt azonban már nem árulta el az úriember, hogy mi is lesz az, és hogy egyáltalán videojátékos vonatkozású-e a dolog.

Új DLC-t kap a Gears of War: Judgment

Még a hónap vége előtt újabb letölthető tartalommal bővül a Gears of War: Judgment. A négy új pályát és egy friss játékmódot tartalmazó csomagban ismerős helyszínekkel is találkozunk. Kattints a részletekért!

E3 2013: Itt a Microsoft-konferencia beharangozója

Bizonyára már mindenki várja a Los Angeles-i Expót, ezt tudja jól a Microsoft is. A redmondiak sajtótájékoztatójára június 10-én kerül sor, ahol többet megtudunk majd az Xbox One-os címekről. Csekkold a beharangozó videót!

Gears of War: Judgment - júniusban megint DLC

Az Epic júniusban új pályacsomagot dob ki a Gears of War: Judgmenthez, ebben egyebek mellett négy új térkép és egy új játékmód is helyet kapott. Ez utóbbi a capture the flagen variál egy picit.

Ingyenes DLC-t kap a Gears of War: Judgment

Az Epic Games és a Maxim férfimagazin közötti megállapodás értelmében egy újabb DLC érkezik a Gears of War: Judgmenthez, ami teljesen ingyenes lesz. Egyetlen multis térképpel bővül a felhozatal.

Távozik az Epic Games marketingfelelőse

Valami baj lehet az Epic Games falain belül, hiszen újabb magas beosztású személy hagyja ott a céget. Cliff Bleszinski és Mike Capps után a globális marketingért felelős Kendall Boyd mondott fel.

Új pályacsomagot kap a Gears of War: Judgment

A jövő héten Gears of War: Judgment-pályacsomagot is kapunk, jóllehet egy hétig csak a season pass-tulajok tölthetik le az új DLC-t. A Call to Arms három térképet és egy új játékmódot hoz magával.

Amerikában is népszerű az új BioShock

Az előzetes riogatásokkal ellentétben nem zárt olyan rossz márciust az amerikai játékpiac, igaz, túl sok örömre így sem volt oka. A hónap legkeresettebb játéka a BioShock Infinite volt, a konzoloknál megint az Xbox 360 tarolt.