Búcsút mondhatunk a Castlevania-portoknak

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 11.
  • Hír
Link másolása
A korábbi hírekkel ellentétben a MercurySteam mégsem tervezi, hogy a HD-konzolokra is elkészítse a 3DS-es Mirror of Fate-et, sőt, a Lords of Shadow 2 Wii U-s verziójára sincs esély. A csapat lészáma kicsi, az erőforrás kevés.

David Cox, a Castlevania: Lords of Shadows 2 és Mirror of Fate producere helyesbítette korábbi állítását, azaz az Xbox 360-ra, PC-re és PS3-ra érkező Lords of Shadow 2 biztosan nem kap Wii U-s verziót, és az eredetileg Nintendo 3DS-re szánt Mirror of Fate HD-verziójára sincs esély. Nagy kár.

A producer elmondta, hogy a spanyol brigád létszáma elég kicsi. A Lord of Shadow első részén körülbelül 60 ember dolgozott, s bár azóta bővült a létszám, a Wii U-s verzióhoz 20-30 extra fejlesztő kéne. A második rész munkálatai már előrehaladottak, így egy új verzió csak lelassítaná a cím általános fejlesztését.

Korábban szó volt arról, hogy a Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate a Nintendo 3DS mellett egy nagykonzolos változatot is kapna. Cox szerint bár a kiadás lehetséges, mégis valószínűtlen. Minden eszköz a rendelkezésükre áll a fejlesztők gépein, a HD-grafika már a kezdetektől fogva elkészült, ám a játék célja az, hogy két képernyőn nyomuljunk, kihasználva a 3DS képességeit. Megszokott dolog, hogy a HD-anyagokat elteszi a csapat jövőbeli projektjeihez, "de jelenleg semmilyen konkrét terve nincs" azokkal.

Soha ne mondd, hogy soha, kedves David!

4.
4.
DON GONDOCS
Nem akarja valaki támogatni őket? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...